Broken Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 Svidja mi se sto je otvorio temu o pcelarstvu i sto je spreman da pomogne. АлександраВ, Лидија Миленковић, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 On 10.9.2016. at 15:31, Broken рече Svidja mi se sto je otvorio temu o pcelarstvu i sto je spreman da pomogne. Свиђа ми се код овог изнад: 1) анкете 2) теме 3) селфи-сторија 4) парфеми 5) све наведено 6) ништа наведено 7) нешто друго Broken and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 пре 42 минута, АлександраВ рече Свиђа ми се код овог изнад: 1) анкете 2) теме 3) селфи-сторија 4) парфеми 5) све наведено 6) ништа наведено 7) нешто друго супер је што постоји овде на форуму. п.с. нов сам и још никог не знам ал шта ћу морам да прозборим нешто. АлександраВ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 пре 21 минута, Predragmoratic рече супер је што постоји овде на форуму. п.с. нов сам и још никог не знам ал шта ћу морам да прозборим нешто. Novi brat, na profilnoj fotografiji izgleda mnogo jako ! Za svaku pohvalu. Предраг М, Milica Bajic, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 11, 2019 Пријави Подели Написано Март 11, 2019 пре 19 минута, Predragmoratic рече супер је што постоји овде на форуму. п.с. нов сам и још никог не знам ал шта ћу морам да прозборим нешто. ... eto ga, posto' si nov i forumski junosa, ,..... ne znam kako da te pohvalim.... aaa, ... znam, mozda je dobro sto si doso' ovde na forum, ima stosta dobrog da se nauci.... (ocekujem ode' za moju personu,... nista manje... ) Milica Bajic, АлександраВ and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 12, 2019 Пријави Подели Написано Март 12, 2019 @Bokisd Он ће се смејати овоме, али један од изузетних, разборитих ликова које волим овде. Да, да, разборитих На све то има и срце и смисла за хумор. Супер. ( а сад ћемо да видимо да ли је склон томе да се уобрази ;)) АлександраВ, Bokisd and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 12, 2019 Пријави Подели Написано Март 12, 2019 @Nikola Stojanovic Ниџу не смемо да пропустимо никако, он је неко ко има довољно љубави да може у борбу за поезију, па ви видите шта је то.... АлександраВ, Bokisd, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 12, 2019 Пријави Подели Написано Март 12, 2019 пре 3 минута, Milica Bajic рече @Nikola Stojanovic Ниџу не смемо да пропустимо никако, он је неко ко има довољно љубави да може у борбу за поезију, па ви видите шта је то.... Мица је наша - позитива. Увек је спремна за шалу и све њене теме су лајт. Рекао бих и да је песничка душа. Једна особа која одише позитивом што се види из њених постова. АлександраВ, Milica Bajic, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 12, 2019 Пријави Подели Написано Март 12, 2019 пре 3 часа, Milica Bajic рече @Bokisd Он ће се смејати овоме, али један од изузетних, разборитих ликова које волим овде. Да, да, разборитих На све то има и срце и смисла за хумор. Супер. ( а сад ћемо да видимо да ли је склон томе да се уобрази ;)) (hvala,... ) ..mora malo sale,... lako je biti razborit u teoriji,... treba i u praksi... (vec sam uobrazen, samo je ovo prilika da dodam jos uobrazenosti.... ) Milica Bajic and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 12, 2019 Пријави Подели Написано Март 12, 2019 1 hour ago, Bokisd рече (hvala,... ) ..mora malo sale,... lako je biti razborit u teoriji,... treba i u praksi... (vec sam uobrazen, samo je ovo prilika da dodam jos uobrazenosti.... ) Незлобив и дуготрпељив. Да..ти, ти Боки...да,што се чудиш ? Milica Bajic, Bokisd and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 12, 2019 Пријави Подели Написано Март 12, 2019 пре 2 часа, Broken рече Незлобив и дуготрпељив. Да..ти, ти Боки...да,што се чудиш ? (hvala... ) (Broken, ozbiljan, opusten, ... i sve mi se vise svidja prica oko parfema... ) Milica Bajic, Tamara Ristić and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara Ristić Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 Po komentarima na forumu bih rekla da si pozitivan lik Boki. Svako dobro. Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Milica Bajic and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 .. Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 @Bokisd опет ти!? Ово намерно радиш, признај Bokisd and Tamara Ristić је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 Spontano - namerno.... Milica Bajic and Tamara Ristić је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука