Ненад Р. Написано Новембар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2015 Добрица,чиста душа. Мало повучен а можда и грешим Не грешиш уопште, ја сам особа која не прича много и која увек настоји да кратко и конкретно говори и пише. Неутешна, ти си јако добра особа, коју живот није мазио и која без обзира на то, иде даље. Несташна, БанеЛ, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2015 Nenad . Covek koji se bavi pcelarstvom . Vredan i pametan kao pcela . Njegov zivotni moto je - "Budimo kao pcele " ... Budimo ! Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Posebna si, kao i tvoje pisanje. Tvoje postove ne preskačem... i uvijek me, ili nasmiju, ili zamisle. Плутон је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Ајла...жена која оставља велики утисак, добрим особинама. Пратите је само... Сад кад се вратила срце ми на месту. Драшко, Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Pluton,Tvrtko,Genijus,Kratos............... Кратос је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Фина уметничка душа. Сањала сам те пре неку ноћ, биле смо заједно у воћњаку. Имала си кратку косу, мршава си, јела си јабуку. Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Фина уметничка душа. Сањала сам те пре неку ноћ, биле смо заједно у воћњаку. Имала си кратку косу, мршава си, јела си јабуку. Ако си мислила на мене . Имам паж фризуру, са шишкама, нисам мршава, таман сам где треба , и где не треба н... /добра генетика/ Не могу то да објасним од воћа најмање волим јабуке, никада их не једем само сокови од њих. Да ли то има везе са Евом и јабуком ....... од дрвета познања само самлевено /исцеђено/ Снови могу да покажу доста, то што сам јела јабуку, мора да сам пренесено, загризла неки грех. . Ако ниси мислила на мене Неутешна / дивим ти се/ Kaludjerovic Sreten and Несташна је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Ако си мислила на мене . Имам паж фризуру, са шишкама, нисам мршава, таман сам где треба , и где не треба н... /добра генетика/ Не могу то да објасним од воћа најмање волим јабуке, никада их не једем само сокови од њих. Да ли то има везе са Евом и јабуком ....... од дрвета познања само самлевено /исцеђено/ Снови могу да покажу доста, то што сам јела јабуку, мора да сам пренесено, загризла неки грех. . Ако ниси мислила на мене Неутешна / дивим ти се/ Da, mislila sam na tebe Snovi su čudo. Jabuka je zavela kreatore mitova i legendi, biblijske zapisivače, slikare Direra, Kranaha, Šagala, Magrita. Viljema Tela inspirisala je na precizan pogodak strelom, a Njutna na saznanje o gravitaciji. Aleksandra Velikog induski sveštenici ubedili su da će, ako jede jabuke, doživeti stotu. Adamu je zastala u grlu, i tu ostala kao Adamova jabučica, opomena svakom muškarcu. U drevnoj Grčkoj nazvana je voćem razdora, pa voćem besmrtnosti iz vrta Hesperida, zlatnom jabukom. U Pesmi nad pesmama simbolizuje plodnost, ukus i miris Božje reči. U kulturi čovečanstva jabuka zauzima jedno od glavnih mesta i igra ozbiljnu ulogu u svakoj religiji. Blagodareći boji i obliku, jabuka je najpre simbol sunca, kao i znanja i mudrosti. Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Da, mislila sam na tebe Snovi su čudo. Jabuka je zavela kreatore mitova i legendi, biblijske zapisivače, slikare Direra, Kranaha, Šagala, Magrita. Viljema Tela inspirisala je na precizan pogodak strelom, a Njutna na saznanje o gravitaciji. Aleksandra Velikog induski sveštenici ubedili su da će, ako jede jabuke, doživeti stotu. Adamu je zastala u grlu, i tu ostala kao Adamova jabučica, opomena svakom muškarcu. U drevnoj Grčkoj nazvana je voćem razdora, pa voćem besmrtnosti iz vrta Hesperida, zlatnom jabukom. U Pesmi nad pesmama simbolizuje plodnost, ukus i miris Božje reči. U kulturi čovečanstva jabuka zauzima jedno od glavnih mesta i igra ozbiljnu ulogu u svakoj religiji. Blagodareći boji i obliku, jabuka je najpre simbol sunca, kao i znanja i mudrosti. Јао каква лепа ода јабуци . Њујорк / Велика јабука/ Ове код моје баке , натруле не знам да ли би икога /а ето мене јесу / инспирисале. АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and Несташна је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Велика добрица која је увек спремна на шалу. Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 која је увек спремна на шалу. Јесам, само некада у шали и претерам / осећам да су се поједини мало љутнули / .....проћи ће их Ко воли пчеле и ко се њима бави мора да буде добар човек . Ненад Р. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 Ма шала је за људе. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 @Ненад. Један од мени најдражих форумаша. Увек брижан, примети кад је неко дуже одсутан, и одмех се распитује у теми Где су, шта раде . Увек је пристојан и одмерен, чак и кад са саговорником има крајње различите ставове. Goku, АлександраВ, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 Шта рећи за Лидију, коју и лично познајем..мајка, жена, краљица! Лидија Миленковић, Ненад Р. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 Данче је једна позитивна особа у сваком погледу.Она је веома активна, стрпљива особа која не мења своје понашање и ако пређе на вишу функцију. Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука