Jump to content

Похвалите онога изнад

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добрица,чиста душа. Мало повучен а можда и грешим    ne_shvata

Не грешиш уопште, ја сам особа која не прича много и која увек настоји да кратко и конкретно говори и пише.

Неутешна, ти си јако добра особа, коју живот није мазио и која без обзира на то, иде даље.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ајла...жена која  оставља велики утисак, добрим особинама. Пратите је само... Сад кад се вратила срце ми на месту.   :)

Подели на овим сајтовима

Pluton,Tvrtko,Genijus,Kratos............... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Фина уметничка душа. Сањала сам те пре неку ноћ, биле смо заједно у воћњаку. Имала си кратку косу, мршава си, јела си јабуку. 

Подели на овим сајтовима

Фина уметничка душа. Сањала сам те пре неку ноћ, биле смо заједно у воћњаку. Имала си кратку косу, мршава си, јела си јабуку. 

Ако си мислила на мене . Имам паж фризуру, са шишкама, нисам мршава, таман сам где треба , и где не треба н...  :D /добра генетика/

Не могу то да објасним од воћа најмање волим јабуке, никада их не једем само сокови од њих. Да ли то има везе са Евом и јабуком ....... :D

од дрвета познања само самлевено /исцеђено/ :D   

Снови могу да покажу доста, то што сам јела јабуку, мора да сам пренесено, загризла неки грех.   :):scratch_head:

Ако ниси мислила на мене  :cmizdrenje:

Неутешна / дивим ти се/ :sunce:  :mahmah:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Ако си мислила на мене . Имам паж фризуру, са шишкама, нисам мршава, таман сам где треба , и где не треба н...  :D /добра генетика/

Не могу то да објасним од воћа најмање волим јабуке, никада их не једем само сокови од њих. Да ли то има везе са Евом и јабуком ....... :D

од дрвета познања само самлевено /исцеђено/ :D   

Снови могу да покажу доста, то што сам јела јабуку, мора да сам пренесено, загризла неки грех.   :):scratch_head:

Ако ниси мислила на мене  :cmizdrenje:

Неутешна / дивим ти се/ :sunce:  :mahmah:

Da, mislila sam na tebe  :sunce: Snovi su čudo.

Jabuka je zavela kreatore mitova i legendi, biblijske zapisivače, slikare Direra, Kranaha, Šagala, Magrita. Viljema Tela inspirisala je na precizan pogodak strelom, a Njutna na saznanje o gravitaciji. Aleksandra Velikog induski sveštenici ubedili su da će, ako jede jabuke, doživeti stotu. Adamu je zastala u grlu, i tu ostala kao Adamova jabučica, opomena svakom muškarcu. U drevnoj Grčkoj nazvana je voćem razdora, pa voćem besmrtnosti iz vrta Hesperida, zlatnom jabukom. U Pesmi nad pesmama simbolizuje plodnost, ukus i miris Božje reči. 

U kulturi čovečanstva jabuka zauzima jedno od glavnih mesta i igra ozbiljnu ulogu u svakoj religiji. Blagodareći boji i obliku, jabuka je najpre simbol sunca, kao i znanja i mudrosti. 

Подели на овим сајтовима

Da, mislila sam na tebe  :sunce: Snovi su čudo.

Jabuka je zavela kreatore mitova i legendi, biblijske zapisivače, slikare Direra, Kranaha, Šagala, Magrita. Viljema Tela inspirisala je na precizan pogodak strelom, a Njutna na saznanje o gravitaciji. Aleksandra Velikog induski sveštenici ubedili su da će, ako jede jabuke, doživeti stotu. Adamu je zastala u grlu, i tu ostala kao Adamova jabučica, opomena svakom muškarcu. U drevnoj Grčkoj nazvana je voćem razdora, pa voćem besmrtnosti iz vrta Hesperida, zlatnom jabukom. U Pesmi nad pesmama simbolizuje plodnost, ukus i miris Božje reči. 

U kulturi čovečanstva jabuka zauzima jedno od glavnih mesta i igra ozbiljnu ulogu u svakoj religiji. Blagodareći boji i obliku, jabuka je najpre simbol sunca, kao i znanja i mudrosti. 

Јао каква лепа ода јабуци . Њујорк / Велика јабука/

nKbJ6tm.jpgОве код моје баке , натруле не знам да ли би икога /а ето мене јесу / инспирисале.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Велика добрица која је увек спремна на шалу.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

која је увек спремна на шалу.

Јесам, само некада у шали и претерам / осећам да су  се поједини мало љутнули / .....проћи ће их :mahmah:

Ко воли пчеле и ко се њима бави мора да буде добар човек . :)

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

Ма шала је за људе.

Подели на овим сајтовима

@Ненад.  :skidamkapu:

Један од мени најдражих форумаша. Увек брижан, примети кад је неко дуже одсутан, и одмех се распитује у теми Где су, шта раде . Увек је пристојан и одмерен, чак и кад са саговорником има крајње различите ставове. :drugarstvo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Шта рећи за Лидију, коју и лично познајем..мајка, жена, краљица! :):bighug:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Данче је једна позитивна особа у сваком погледу.Она је веома активна, стрпљива особа која не мења своје понашање и ако пређе на вишу функцију. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...