Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Broken рече

Pa ne duva se to na pluca.

опрости мени неупућеној  :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 29 минута, Снежана рече

исто је и са женама, просто је у људској природи да ништа што прво није било у оку не може да дође до срца.

Pa dobro, izgled je prvo što vidimo, to je normalno. Kada smo bili mali i ponudi nam se prvi put sladoled, jedan od jagode a jedan od vanilije, koji bi sladoled uzeli? Obično bi uzeli onaj od jagode jer bi nam se boja više svidela, jel tako? ;) Pa tako i ja sa nekih tri ili četiri, možda pet, hoću od jagode jer ružičasto, dok moj stariji brat uzima od vanilije, i mi se sad prepiramo koji je sladoled lepši, sve dok nisam okusio onaj od vanilije :D

Ali izgled je samo prvi uticaj, na njemu ne ostaje. Pre sedam godina upoznam jednu devojku, jeste bila lepa, i dođemo sad tako u razgovor, kad ono neki pišteći glas u njoj, a sledeće njen miris koji mi uopšte nije prijao.. i odjednom izgled nije imao nikakvu ulogu.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, ronin рече

пре 13 часа, Liga Džentlmena рече

Ah, pogledaj te samo taj zanosni osmeh.

Ejj pa da se otopis kao kockica leda na vrelom letnjem suncu. Eh.... Da mi je jedna ovakva. ??

595570_3_preview.jpeg

Ти код овакве немаш никакаве шансе за успех. Зато се мани фантазирања и пронађи нешто из твоје лиге:ladan:

Реци му и да није добро да измишља.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Dragi рече

Ali izgled je samo prvi uticaj, na njemu ne ostaje.

наравно, нисам ни мислила другачије, само хоћу да кажем да лаже свако онај ко тврди да први импулс не даје физички изглед.

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

наравно, нисам ни мислила другачије, само хоћу да кажем да лаже свако онај ко тврди да први импулс не даје физички изглед.

може у ретким случајевима први импулс да не да физички изглед, рецимо упознавањем преко интернета, е шта ће бити када се овако или онако виде то је већ друга прича...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Снежана рече

не претеруј, треба имати капацитет плућа за толико надувавање

пре 24 минута, Broken рече

Pa ne duva se to na pluca. To ide na elektricnu pumpu...ali i nju onda moras da sakrivas

Kakvo crno naduvavanje, pa vi niste u toku sa napretkom :smeh1:. Sad ih prave zastrašujuće realno. Lepa, ćuti i uvek 'oće...

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81mC%2Bh0whPL._SY550_.jpg

81mC+h0whPL._SY550_.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Снежана рече

не претеруј, треба имати капацитет плућа за толико надувавање

https://youtu.be/7klSLdBzzME

Кад ти живот удахнем, кад се створиш покрај мене... Хладно пиво има песму за сваку прилику.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Кад ти живот удахнем

оно, просто да се осетиш као в.д. бога  :smeh1:

• Хахаха 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Kakvo crno naduvavanje, pa vi niste u toku sa napretkom :smeh1:. Sad ih prave zastrašujuće realno. Lepa, ćuti i uvek 'oće...

лелее... још фали само да има централно грејање уграђено... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Nadam se da će ova tvoja priča bar malo uticati na devojke i žene koje ovo čitaju.

A sto bi uticala kad vecina zena na forumu to odavno zna i imale su slicna iskustva.:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

лелее... још фали само да има централно грејање уграђено... :smeh1:

Hladna zima topla žena :smeh1:.

U suštini tužno je kako su ih napravili realistično i naravno da su made in Japan. Ljudi mnogo rade, nemaju vremena za prave partnerske odnose, pa izmišljaju svakakve zamene za pravu stvar.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...