Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Broken рече

.i bez parfema sam. 

одмах сам по слици провалила да нешто фали... то да исправиш, колико сутра, ако Сораја може у платформама и са 5кубика пластике да справља пицу, можеш и ти да трчиш са две капи парфема

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Azijatkinje izgledaju mlađe, nemoj tako.

то је тачно, генерално, не можеш да им одредиш године

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Naravno da se nisu prodavale, ali ovde pominjemo lutke za prodaju, ne žive ljude.

Da, Azijatkinje generalno izgledaju dosta mlađe.

Које лутке? Оно што си окачила је лутка?!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Znam da ne izgledam sjajno ali budimo realni 7 sati je...a tu sam vec 5 km presao...plus to nisam spavao duze od 4 sata...i bez parfema sam. 

ma vidis da te branim :D izgledas super! veciti decak u dusi,veseljak :sunce:   ps. za ovo mi dodjes dve tegle meda :smeh1:

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan :::. рече

па ок, јасно је да је то ето мода, али зашто? зашто као клинке од 16?

Па не постоји у камену записана мода за клинке од 16. Само је код нас Зораннах одлучила да клинке од 16 носе ово, а код њих то исто носе старије жене које изгледају као да имају 16. Можда баш због тога што изглдају млађе фурају и моду која је код нас за млађе. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Sofija_ рече

to ti tako gledas jer ti seks nije na prvom mestu, po onome sto Liga pise, vidi se sta mu je najbitnije, ako cemo po pisanju..obline, strast,vatrenost,tigrice itd a hoce da se spase.

Haha, ja se svo vreme sprdam, mislim generalno ko je ovde ozbiljan?

Dok sam se trudio da budem ozbiljan ostali su me zafrkavali, eto resio sam i ja da se zsfrkavam.. E sad i ja da se zezam malo.

U svakom slucaju, pisao sam vec da nisam vise ovde da bi impresionirao nekog ili nasao, nego da ramenjujemk misljenja. 

Tako da sestro  budi u miru. :skidamkapu:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

а код њих то исто носе старије жене које изглдају као да имају 16. Можда баш због тога што изглдају млађе фурају и моду која је код нас за млађе. 

мало ме збуњује јер изгледа као контрадикција... испада да је то код њих мода за старије жене које изгледају младо а не за све старије жене јер би иначе изгледале глупо јер је то у ствари мода за млађе жене (као и код нас)

ал да не цепидлачим... схватио сам суштину.... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan :::. рече

мало ме збуњује јер изгледа као контрадикција... испада да је то код њих мода за старије жене које изгледају младо а не за све старије жене јер би иначе изгледале глупо јер је то у ствари мода за млађе жене (као и код нас)

Ама откуд знам. Немам преча посла него да анализирам како се облаче жене с далеког истока. Ако те занимају афричка или јужноамеричка женска мода, о томе можемо, то сам докторир’о. :smeh1: У Азијаткиње се слабо разумем само кажем шта сам вид’о. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

nego da ramenjujemk misljenja. 

а које то мишљење би требало да разменимо!?!... ево ја на пример мислим да је Сандрин хирург много бољи од сорајиног, а ти?

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...