Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Milica Bajic рече

Зашто онда ово ниси прочитао само као мудрост, већ си се нашао прозван?

zato sto mi se ne uklapa u temu, nije mjesto toj kritici na ovoj temi iz razloga sto ovdje niko nije nikoga ponizavao u smislu njegovog fizickog izgleda, izuzetak je soraja koja je 50 % od ugljikovodonika napravljena koji nisu njeni, pa je skroz legitimno to osudjivati jer je upotrebljeno u necasne svrhe 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ah, pogledaj te samo taj zanosni osmeh.

Ejj pa da se otopis kao kockica leda na vrelom letnjem suncu. Eh.... Da mi je jedna ovakva. ??

595570_3_preview.jpeg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

sto ovdje niko nije nikoga ponizavao u smislu njegovog fizickog izgleda

мислим да је она више мислила уопштено на ствари типа: не би могла са нижим, те како ћу са штиклама, те неки хоће веће груди неки мање, па колко имаш кила, а број ципела... а да је неко неког баш понижавао...

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, kordun рече

ducic je reka da zene ne treba da se bave pametovanjem, a on je pametniji i od mene i od tebe. neznanje je kad ne znas nesto o nekoj temi, a pogresno znanje je kada nesto pogresno znas o necemu, evo ja tvrdim da ti nemas ispravno znanje za pojam strasti, nije ti ispravno ni u psiholoskom ni u teoloskom smislu, evo ti sta pise na vikipediji pa uklopi sa tim svoje znanje o strasti kao psihickoj funkciji, osobini ljudske licnosti kako oces

Strast (grč. παθος, lat. passio, - strast, stradanje, trpnja) je veoma jako osećanje prema nekome ili nečemu. Strast se razlikuje od afekta time što ona ne nastupa kao trenutno stanje, nego predstavlja trajno usmerenje čitave čovekove duše.[1]

Za strast se često vezuje seksualna tematika, ali ona može biti i profesionalna, životna itd. Vrednovanje neke strasti se vrši prema tome da li je ona usmerena na niže ili na više vrednosti, odnosno kakva dela izaziva.[1] U mnogim filozofijama i religijama se pobeđivanje strasti smatra najvećom vrlinom.

Poznato mi je da se muškarci pozivaju na Dučića čim žele da diskredituju stav ili razmišljanje žene. On dođe nešto kao :sossos:. Ne postoji pogrešno znanje - ili je znanje ili je neznanje ili je umišljanje da znaš nešto o nečemu. Psihička funkcija predstavlja relativno složenu aktivnost karakterističnu za neku psihičku strukturu koja je formirana uzajamnim dejstvom naslijeđenih predispozicija, sredinskih uticaja i djelatnošću jedinke. Psihičke funkcije mogu biti senzorne (opažanje), intelektualne (mišljenje, učenje), motorne (hodanje, hvatanje i sl.). Kako si naveo, prema vikipediji, "stras je veoma jako osjećanje",  a osjećaji nastaju kao posljedica procesa psihičkih funkcija razmišljanja, opažanja i našeg djelovanja.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Ah, pogledaj te samo taj zanosni osmeh.

Ejj pa da se otopis kao kockica leda na vrelom letnjem suncu. Eh.... Da mi je jedna ovakva. ??

595570_3_preview.jpeg

Ти код овакве немаш никакаве шансе за успех. Зато се мани фантазирања и пронађи нешто из твоје лиге:ladan:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ronin рече

Ти код овакве немаш никакаве шансе за успех. Зато се мани фантазирања и пронађи нешто из твоје лиге:ladan:

Kakav ima šanse? 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Rajana рече

Poznato mi je da se muškarci pozivaju na Dučića čim žele da diskredituju stav ili razmišljanje žene. On dođe nešto kao :sossos:. Ne postoji pogrešno znanje - ili je znanje ili je neznanje ili je umišljanje da znaš nešto o nečemu. Psihička funkcija predstavlja relativno složenu aktivnost karakterističnu za neku psihičku strukturu koja je formirana uzajamnim dejstvom naslijeđenih predispozicija, sredinskih uticaja i djelatnošću jedinke. Psihičke funkcije mogu biti senzorne (opažanje), intelektualne (mišljenje, učenje), motorne (hodanje, hvatanje i sl.). Kako si naveo, prema vikipediji, "stras je veoma jako osjećanje",  a osjećaji nastaju kao posljedica procesa psihičkih funkcija razmišljanja, opažanja i našeg djelovanja.

sad je meni jasno zasto bog nema zenu :D

predajem se

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, kordun рече

zato sto mi se ne uklapa u temu, nije mjesto toj kritici na ovoj temi iz razloga sto ovdje niko nije nikoga ponizavao u smislu njegovog fizickog izgleda, izuzetak je soraja koja je 50 % od ugljikovodonika napravljena koji nisu njeni, pa je skroz legitimno to osudjivati jer je upotrebljeno u necasne svrhe 

Али ово није критика, нити је то моја намера била а већ сам се извинила што упадам у "разговор". 

Ово је био само цитат из МИСЛИ О ДОБРУ И ЗЛУ Владике Николаја Велимировића

Па како ко схвати........

Пиз брадер  :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Smaragdni kamičak рече

Kakav ima šanse? 

Неша наравно... она изгледа као анђео женски тако да би одмах препознала његову душу без страсти и порока и пуну оптимизма...

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Rajana рече

Ovoliko komplikovanih reci u zenskom postu? To samo znaci da se krije neki muski trol iza zenskog identiteta.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Smaragdni kamičak рече

Kakav ima šanse? 

Mačo muškarac:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, drvce рече

Ovoliko komplikovanih reci u zenskom postu? To samo znaci da se krije neki muski trol iza zenskog identiteta.

Možda je ovo napisano sa namjerom da bude simpatičan komentar, ali ipak nije, jer je šovinistički. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Rajana рече

Možda je ovo napisano sa namjerom da bude simpatičan komentar, ali ipak nije, jer je šovinistički. 

Ево теме да расчеречимо и њега и све остале шовинисте. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sotona рече

jebem vi decu ja sam visok ko djavo

Pre svega dobrodosao na forum...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...