Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Neša_ рече

Ja nisam napisao da sam ružan, nego sam od onih muškaraca koji nisu ženama seksualno privlačni.

Јел да? А зашто - шта, по твојој процени, одбије жену кад анализира дал би јој се свиђаш сексуално или не?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, Liga Džentlmena рече

onaj maco fazo  lupiti sakom o astal. :D

To je samo metafora za odlučnost, nije stvarno. ?

• Радостан 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Neša_ рече

Izgled. I sam bi mogao da zaključiš na osnovu onoga što govore i pišu.

Ti npr. imaš sve što ih privlači, zato ti daju ogromnu prednost nad onima koji su sitniji od tebe, niži, ružniji. Zato takvi kao ti mogu lako i često menjati seksualne partnerke, što često i rade. Čast onima koji se zadrže samo sa jednom devojkom/ženom.

Па зар нисам у ранијим коментарима лепо рекао да није све у лицу, него и у телу које можеш развити, одређеној бради или брковима које можеш пустити, одећа итд? Имам другара који је висок око 168цм, али такође игруван и "алфа", имао је девојке и ево сад има жену и дете..шта је проблем?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Исток рече

Па зар нисам у ранијим коментарима лепо рекао 

Nisi, moraćeš još malo da pojasniš, tokom narednih godina... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Da li bi se ti udala za nekog siromašnog, ko je niži od tebe, uskih ramena, slabunjav, piskavog glasa, a da znaš da te iskreno voli?

Ja garantujem da bi ga izbegavala u širokom luku.

Kako će da me voli ako me ne poznaje?

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Neša_ рече

Nisam ni ja rekao da je sve u licu. Fizički izgled podrazumeva kompletan izgled čoveka, a o tvom drugaru ne znam dovoljno. Znam samo da nijedan čovek ne može biti “alfa”, jer je to oznaka za dominantnu jedinku među životinjama koje žive u čoporu. Ljudi ne žive u čoporu nego u porodici. Spomenuo sam onog što je imao 150 devojaka. On je niži od tvog drugara, nije nikakav “alfa”, a karakter mu je nula, pa ipak su mu mnoge devojke hrlile u auto po seksualno “iskustvo”. On je bio pun para, ništa nije radio i imao je mnogo slobodnog vremena, pa je mogao svuda da ide. Roditelji su ga finansirali. Nemoj misliti da je bio nešto pametan, jer nije.

Inače sam protiv promiskuiteta.

пре 12 минута, Neša_ рече

Da li bi se ti udala za nekog siromašnog, ko je niži od tebe, uskih ramena, slabunjav, piskavog glasa, a da znaš da te iskreno voli?

Ja garantujem da bi ga izbegavala u širokom luku.

...

Opet ti se razlikuje font. :945729:

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Neša_ рече

Spomenuo sam onog što je imao 150 devojaka. On je niži od tvog drugara, nije nikakav “alfa”, a karakter mu je nula, pa ipak su mu mnoge devojke hrlile u auto po seksualno “iskustvo”. On je bio pun para, ništa nije radio i imao je mnogo slobodnog vremena, pa je mogao svuda da ide. Roditelji su ga finansirali. Nemoj misliti da je bio nešto pametan, jer nije.

Не бринем се ја због њега, него ко ће купити после такав ауто? Ту је тотално отишао задњи трап, вешање, амортизери...биће улагања :). 

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

0122_tuk

пре 6 часа, Снежана рече

не, не ја бих те замолила да се потрудиш и објасниш поенту, ја  овако проста до твојих интелектуалних висина не могу да допрем.

Ja cu ipak dzentlmenski da se povucem. @Broken. Dobio si 100 din.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Брада рече

Не бринем се ја због њега, него ко ће купити после такав ауто? Ту је тотално отишао задњи трап, вешање, амортизери...биће улагања :). 

Pa i kosevi, moralo bi tu puno da se vari. A da ns pominjem pohabana sedista, pa iscepana koza, poderan krov. ? 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

U smislu da ga ne otkačiš odmah pri pokušaju udvaranja, nego da ga pustiš da pokaže svoj karakter.

A, to... Nemam pojma, ne udvaraju mi se nešto. :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Исток рече

Ево, имаш моју пажњу... :ani_biggrin:

Касно је. Сад нећу. :smeh1:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Neša_ рече

Da li bi uopšte pružila šansu nekome ko je takve konstitucije?

О томе се не може унапред говорити.Имамо примере да су се две особе среле и из тог сусрета се изградио диван однос,а не би никада прихватили да буду са том особом на основу нечије приче.Јер оне највредније ствари су тешко описиве.

Људи често узму за пример неког мушкарца који није леп,по неким општеприхваћеним или наметнутим стандардима мушке лепоте.Знам неке примере где поента није у физичком изгледу ,него у одсуству духа,шарма...а мисли се да је главна баријера физички изглед.Неко другим квалитетима успе да стави физички изглед у други план,ако физички није атрактиван.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...