Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Vladan :::. рече

А на то једина коментаторка на текст каже: "Sve i da je tako, ipak ja sam visoka 177cm nek je on 170 a ja stanem na stikle to je skoro 20cm razlike. Imla bih osecaj kao da ja njega treba da uzmem pod ruku a ne on mene."

@Neša_ све си у праву брате... :) 

Pa dobro, žena sa 1,77 m je prilično visoka. Setimo se, visina manekenka počinje od 1,74 m i ide obično tako do 1,80 m, retko koja da je veća ali ima i takvih.

Tja, Jennifer :D

gallery_382770_27617_38585.jpg

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 19 минута, obi-wan рече

Stvarno, sta rade vise...

Јеси ли видео можда снимак ове бубњарке, како поправља са неким чичом бубањ, а за све то време свира на некој прослави. Шоу! :smeh1:

• Радостан 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Bila je jedna devojka davno, pre četiri godine. Volela je sa mnom da priča. Nisam mogao da verujem. Iz jednog razloga nismo nastavili sa našim neobičnim druženjem. Nije bitno iz kojeg.

Ош Албанку? Ош Рускињу? За ово друго треба гаранција, какав си, а то најбоље да процени твој парохијски свештеник. То је један пројекат са благословом. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, БанеЛ рече

Јеси ли видео можда снимак ове бубњарке, како поправља са неким чичом бубањ, а за све то време свира на некој прослави. Шоу! :smeh1:

Mislim da bi neka od ovih bila po Nesinoj meri - pristojno obucena, umetnicki nadarena, sve radi, jos i svira...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Dragi 

Sve zemske su mu vislje od njega, i sta mu fali? Harizma nije u izgledu, to je davno svarena prica...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Mislim da bi neka od ovih bila po Nesinoj meri - pristojno obucena, umetnicki nadarena, sve radi, jos i svira...

Тај смер стоји, али не стоји контра смер, то Нешу мучи. ;)

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, БанеЛ рече

Ош Рускињу? 

Je l si lud, to pije ko ludo :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Paradoksologija рече

Štikle su ionako prvobitno osmišljene za muškarce

Е па ето... "проблем" решен :) можемо да угасимо тему, обоје обуку штикле али се само договоре око висине штикли ради нивелације :ok:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, БанеЛ рече

Тај смер стоји, али не стоји контра смер, то Нешу мучи. ;)

Princ na zrnu graska...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

И гас и шпиритус. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

ima i to svojih prednosti, makar tako pjana neće obraćati pažnju na visinu :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Е па ето... "проблем" решен :) можемо да угасимо тему, обоје обуку штикле али се само договоре око висине штикли ради нивелације :ok:

Ili nijedno... ili, ako mu baš smeta što je ona viša, samo on... ;) 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дијана. рече

Prirodan je oprez pa i inertnost i strah u zrelim godinama.

Uzdrzavanje do braka ili bar do izvjesnosti braka bi trebalo da bude pravilo za crkvenjake i crkvenjakinje.

prva bracna noc, a ono trandza :smeh1:

ne pricam o uzdrzavanju do braka, neg u braku, toga medju crkvenjacima ima kolko oces, svako ima neki svoj trip o crkvi,  crkvenjak za mene ne znaci nuzno ispravnu osobu, istinski vjernik je nesto drugo al i rjedje za naci

Подели на овим сајтовима

Sve se može, ako se hoće. Sve drugo je samo izgovor. Samo nemojmo predugo sa tim izgovorima da se jednoga dana ne kajemo zbog toga. A ako li sami ne možemo a hteli bi, potražimo pomoć.

do-women-like-short-men2.jpg

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Neša_ рече

'ajd i tebi da ispričam:  bio kod nas jedan dečko, koji je bio sa oko 150 devojaka (potvrđeno). Sve one su bile sa njim relativno kratko, sem jedne sa kojom se oženio. I sve su znale za njega da često menja seksualne partnerke i to ih je privlačilo. A privlačilo ih je i to što ima para. Nije bio ni nešto lep, ni pametan, imao je smešan glas i naglasak i nizak je. Jedna grupa od dvanaest devojaka, koje su se međusobno dobro poznavale, jer su bile drugarice, takođe spada u tih 150 devojaka, koje su bile sa njim. I sve su znale kad mu je koja bila devojka, ali su se utrkivale da mu uskoče u krevet.

E sad ti meni objasni, gde ja to nisam u pravu?

Ali ne moraš stvarno, jer samo tako kažem, pošto znam da jesam u pravu.

Samo me čudi zašto pristajete i želite da budete sa muškarcima, koji su imali seks sa većim brojem devojaka ili žena.

Hm, nekako ne verujem :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...