Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 часа, Broken рече

Предлажем да се вратимо девојкама које су конкурисале Мисс.

Ja predlazem da se otvori tema: ozenimo Nesu, mislim da je zasluzio :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Mali Marko рече

Прошле недеље сам упознао две девојке из Перуа били смо на свадби, високе су "метар и жилет" а веселе су и харизматичне за све паре. Менталитет им је пресликан као наш.

Да, јужноамериканци су већином темпераментни, као и ми. Упознао сам једну Венецуеланку :). Црнка, симпатична, увек насмејана, држала нам неку обуку на послу, па је била само десетак дана у Србији.

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, kordicka93 рече

Tacno se vidi da je ta ruska doktorka jedno smireno, nasmejano bice, koje bi, duboko verujem, bilo srecno svuda.

Jeste najvaznije, svakako. To je polazna tacka, osnova.

Шта по теби иде после искрености?

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Sofija_ рече

Ja predlazem da se otvori tema: ozenimo Nesu, mislim da je zasluzio :smeh1:

Мислим да је била таква некаква, али се изгубила, никоме није било интересантно да пише на задату тему :smeh1:

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, kordicka93 рече

Mozda nisam toliko moderna kao ostale devojke :)

Ti mene pitas... Pa kazite vi nama koje su vam to osobine bitne kod zenskog pola. Kako ja mogu znati, svako od vas ima sigurno drugacije kriterijume.

Drago mi je sto to cujem. Sta vise taj neki moderni pristup upoznavanju i nije bas hriscanski. :)

Al svako ima pravo na svoj izbor. 

Znas kako, meni je interesantnije iz zenskog ugla kako vi gledate na to jer bi tako mogli da zakljucimo da li se slazemo oko toga oko istih stvari. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Mali Marko рече

Шта по теби иде после искрености?

Englezi kazu reliability.

Pouzdanost, osoba na koju se mogu osloniti u svakom trenutku.

пре 49 минута, Liga Džentlmena рече

Drago mi je sto to cujem. Sta vise taj neki moderni pristup upoznavanju i nije bas hriscanski. :)

Al svako ima pravo na svoj izbor. 

Znas kako, meni je interesantnije iz zenskog ugla kako vi gledate na to jer bi tako mogli da zakljucimo da li se slazemo oko toga oko istih stvari. 

Marko je napisao iskrenost, slozila sam se. Mozda je tebi najvaznija inteligencija-dajem samo primer. Svako drugacije razmislja.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, kordicka93 рече

Слажем се. Само би додао подршка у тешким и лепим тренуцима.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, kordicka93 рече

Marko je napisao iskrenost, slozila sam se. Mozda je tebi najvaznija inteligencija-dajem samo primer. Svako drugacije razmislja.

Da, da slazem se imam ja moj tip, i nije problem da pisem o tome, samo mi je zanimljivije da cujem iz zenskog ugla, pa da uporedimo misljenja.

Ovo sto si Marku napisala, to sam i mislio da zenama treba, pored iskrenosti. :)

Pa oke mozes li jos nesto da navedes kao bitno i kako to npr izgleda na nekom primeru? ( naravno, ako ti nije dosadno da pises).

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...