Jump to content

Niski muskarci

Оцени ову тему

Препоручена порука

hteo ja ne hteo, ti si deo toga..... slabo pratis feministicki aktivizam na zapadu u poslednje vreme :D

Највећи феминисти су били људи који су смислили веш машину и машину за прање суђа!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Највећи феминисти су били људи који су смислили веш машину и машину за прање суђа!

Da, jer su time muškarci mogli da počnu da doživljavaju pranje veša i suđa kao "mašinsku" stvar i time svoj fah :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Mlađo, mašiš.

Nije isto kada je žena niska i kada je muškarac nizak :D

Lele nemoj s njim o tome...

Stay away from the dark side...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ma meni je samo bitno da kad stanem na stikle od 10 cm da je on i dalje vise od mene, a ja sam 165 cm. :)))

Taj sam :-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ma meni je samo bitno da kad stanem na stikle od 10 cm da je on i dalje vise od mene, a ja sam 165 cm.  :)))

Onda ostavi grigoriju broj telefona....

Taj sam :-D

Cuti tu ti si ozenjene covek, a i ima te jedno 190......

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Mlađo, mašiš.

Nije isto kada je žena niska i kada je muškarac nizak  :D

Pa nije. Zena kad je niska ima 100 pajsera koji ce da je jure, bez obzira na to.. muskarac kad je nizak mnogo mu opadaju sanse sa zenama...

Nije isto... imte predrasude prema niskim muskrcima...sram vas bilo... (samo se borim protiv predrasuda @paradoksikologija @cloudking)

Dans vise nije bitno ni kad je zena ruzn i debela... i ruznei debele imaju po 1000 lajkova na slici na fejsu i isto toliko pjser koji ce da pisu SLATK SI! LEPOTICE! LEPOTO BOZIJA! BOGINJO! confused1

Подели на овим сајтовима

Немамо ми предрасуде, него они имају комплексе.

Znaci imte predrasude prema kompleksima ccccccccc

Pa obgrlite ih, oblote ih ljubvlju, ubijte im komplekse, dokzite im da vrede kao ljudi :P

Подели на овим сајтовима

Pa nije. Zena kad je niska ima 100 pajsera koji ce da je jure, bez obzira na to.. muskarac kad je nizak mnogo mu opadaju sanse sa zenama...

Nije isto... imte predrasude prema niskim muskrcima...sram vas bilo... (samo se borim protiv predrasuda @paradoksikologija @cloudking)

Dans vise nije bitno ni kad je zena ruzn i debela... i ruznei debele imaju po 1000 lajkova na slici na fejsu i isto toliko pjser koji ce da pisu SLATK SI! LEPOTICE! LEPOTO BOZIJA! BOGINJO! confused1

Pa evo, ja se borim protiv predrasuda i na ovoj temi, a ti ništa.

I muškarci i žene mogu imati predrasude i stereotipe - i o muškarcima i o ženama.

Ideja da je muškarac "faličan" ako nema neku minimalnu visinu jeste jedan štetan stereotip.

(S kim se ti to družiš na FB? Ja ne videh ni jednu takvu sliku ni jedan takav komentar, ima tome koja godina) 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...