Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Па добро шта би они још од нас?

Узели су нам северну Албанију, узели Косово, узели пола Маћедоније, у Београду их има 100 000, лепо живе и раде ко у својој земљи, пуштају нам дронове са цркава на стадионе, пишу графите по намастирима које су претходно рушили, продавали су нас по свету у деловима као да смо пилићи...

A uz put ... Jeste li obratili paznju sta je napisano na ovoj zastavi?

Narocito je pitanje za Milosavljevica i bratiju ...

Ili za Avokada ... on zna svasta ...o albancima ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Само се питам шта ће ти јадни и несретни Шиптари кад престану да буду зона интересовања "великих", кад остану насамо са Србима, Црногорцима, Македонцима и Грцима?

Подели на овим сајтовима

Само се питам шта ће ти јадни и несретни Шиптари кад престану да буду зона интересовања "великих", кад остану насамо са Србима, Црногорцима, Македонцима и Грцима?

Nece prestati interesovanje velikih, nemoj se tome nadati i tesiti se time... Nije prestalo u predhodnih hiljadu godina pa nece ni narednih ..

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Nece prestati interesovanje velikih, nemoj se tome nadati i tesiti se time... Nije prestalo u predhodnih hiljadu godina pa nece ni narednih ..

То се никад не зна. Силе долазе и пролазе.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Да ли ми уопште имамо објективно новинарство?

Како доћи до правих и истинитих информација у Србији?

Iskljuciti Beckovicku u ostale nabredjene novinare ... tako samo ..

Подели на овим сајтовима

Evo kako je pilot bespilotne letelice stigao na stadion

Prema saznanjima B92, u VIP loži stadiona Partizana uhapšena je grupa Albanaca, među kojima je bio i Rama, a, kako prenose mediji, pripadnicima policije je pokazao pasoš Sjedinjenih Američkih Država.

Iako nema zvaničnih potvrda i detalja o ovom slučaju, posle odluke UEFA da nema gostujućih navijača, od ranije je bilo najavljeno da će biti uhapšeni svi navijači Albanije koji se pojave na stadionu.

Rama je bio u VIP loži, sa delegacijom iz Albanije, čije prisustvo nije zabranjeno, a kako pišu beogradski mediji, Rama i njegova pratnja su se na stadionu našli na "insistiranje ambasadora iz Evropske unije". 

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=14&nav_category=16&nav_id=911679

Подели на овим сајтовима

Evo kako je pilot bespilotne letelice stigao na stadion

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=14&nav_category=16&nav_id=911679

Eto ... da smo usli u NATO sve bi bilo u redu ... sto bi rekao Milosavljevic ...

Подели на овим сајтовима

Сад војна парада и Путин добијају више смисла.

Иако сам убеђен да се пола ових дешавања последња два месеца у Србији само због Путина и догађају.

Геј парада, Војвођанска парада, Санџак парада, Шиптарска парада, новинарска парада, лепо је онај амер реко Вучићу да не доводи Путина, ал хеби га Вучић "с тим нема проблема".

Ово је само показна вежба амера Србима шта све може да их стрефи ако буду непослушни, а дефинитивно Путин је знак непослушности.

Па сад ви и даље вичите "Вучићу педеру".

Подели на овим сајтовима

Ја не верујем да ви ово претварате у геополитичку тему  :))  :))

Баш размишљам како то да Млађони до сад није улетео са неком својом мудролијом.

Не претварам ја ништа, то је тако.

О овоме сам баш разговарао пре пар недеља са озбиљнијим људима, реко биће до војне параде и Путиновог доласка још догађаја у режији амера, нису војвођанери ништа нарочито.

Кад оно беше парада у среду или четвртак, чини ми се четвртак.

Сад се може очекивати у наредних пар дана још неки спектакл.

Наравно нису ти догађаји ту због Млађонија или народа, него због власти, њима се шаље знак.

Тако да мирно спавај Млађони ово се тебе не тиче.

Подели на овим сајтовима

Баш размишљам како то да Млађони до сад није улетео са неком својом мудролијом.

Не претварам ја ништа, то је тако.

Ајд овако...праивмо параду, долазипутин,еуфа намешта утакмицуса албанијом убеограду да би мого неки албанац у вип ложи да профура заставу велике албаније..

100 % све планирано и организовано :))

Наравно нису ти догађаји ту због Млађонија или народа, него због власти, њима се шаље знак.

Ти сад можеш да интепретираш како год оћеш...

Али оно.. има телефона да се нашим властима пошаље знак нема потребе за заставама на дроновима и сличним уметничким израшвањем

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...