Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Kako sam cuo od ljudi koji su prisustvovali utakmici, dron se pojavio pre pocetka utakmice na severnom delu stadiona sa zastavom, ali zandarmerija kao nije uspela da pronadje ko je kontrolisao taj dron.

Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude

Подели на овим сајтовима

Брат албанског премијера ухапшен на стадиону Партизана због изазивања инцидента са албанском заставом, пише "Блиц".

Орфи Рама, брат албанског премијера Едија Раме, ухапшен је вечерас у ВИП ложи стадиона Партизана под основаном сумњом да је организовао и руководио инцидентом са албанском заставом после којег је прекинута фудбалска утакмица репрезентација Србије и Албаније, наводи Блиц на свом порталу.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/1722853/Инцидент+у+Хумској%2C+ухапшен+брат+албанског+премијера.html

Trebaju da ga posalju u Nis ....Na masazu ... nišku ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Хехе,справа је полетела са крова цркве у хумској (мисим да је арх Гаврила)...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Kao bivsi Ultras i sa stazom od 15-ak godna mogu da kazem  da ovo  nije mogao organizirati prosecan  navijac,pogotovo ne simpatizer.

Ono sto mene fascinira je staticnost policije,prilikom ovog organizovanog ataka .Da je policija radila svoj posao,odnosno redarske sluzbe,sve bi bilo drugacije.Kad se bilo sta nadje na terenu,od petardi,baklji ,upaljaca,novcica i drugog za to su zaduzeni redari .E,da smo imali malo pameti ,pa da je redar pokupio zastavu,a Siptari nasrnuli na  njega.Onda bi imalo smisla da ih policija sibaci,a mi cisti ko suza.

Ovako,nit' smo ispali huligani,nit' su siptari dobili batine,a  nas ce svakako da kazne.

U slucaju  registrovanja pobede za Albance,demonstartivno napustiti Kvalifikacije.Mada mislim da je ovo problem za Drzavu i drzavne bezbednosti,i da prevazilazi okvire sporta.

Подели на овим сајтовима

Nemoj bre da im dajes ideje .

А шта ако је ово била генерална проба провокације? 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

А шта ако је ово била генерална проба провокације?

Ne smeju da ometaju paradu. Tu je Putin i njegovo obezbedjenje da čuvaju red i mir. Ako ga naljute ko zna šta može da im se desi onako "slučajno" Zna Putin gde dolazi i nije lud da se uzda u nas.

Ali stvarno sramota za obezbedjenje. Kao da nisu znali ko im ulazi na stadion. More trebali svakog da pretresu do gole kože, bukvalno.

Подели на овим сајтовима

Pa ako nismo sposobni da onesposobimo jednu ovakvu letelicu na jedan tako bitan dan, onda stvarno ...

Мислим да ово треба озбиљно да се схвати. Ако је могуће контролисати ову летелицу са пар километара, то је онда велики безбедносни проблем.

Како најефикасније може да се обори оваква летелица? Јасно је да ће је рафал оборити, али то значи да треба поставити стотине војника са аутоматским пушкама да пресрећу дрон?!

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Znači Vučićev brat će da pilotira dronom u Tirani u revanšu. Zato su ga mlatili onaj dan, da malo očvrsne za misiju  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...