Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Ајд овако...праивмо параду, долазипутин,еуфа намешта утакмицуса албанијом убеограду да би мого неки албанац у вип ложи да профура заставу велике албаније..

100 % све планирано и организовано :))

:))

Какав си ти цар, значи невиђено!

Насмејао си ме због своје искрености, наравно и наивности, ал ово друго ти отписујем на године.

Подели на овим сајтовима

Насмејао си ме због своје искрености, наравно и наивности, ал ово друго ти отписујем на године.

Једина порука коју је наша власт добила, била је од оног финог, али неуротичног младића којије дао интервју за ртс. :)

ај ти мени објасни, што лепо неко не позове нашу власт телефоном и пошаље им поруку него им шаље ова уметничка изражвања у облику пасивно агресивних порука?

мислим много је јасније и чистије, телефоном, мејлом, смсом.. јефтиније, сигурније и знаш да су је скпаирали...

а ово је много цимања.. те зови уефа да се намести утакмица албнија србија... па нађи заставу па дрон па га управљај и тако..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ајд овако. Која је вероватноћа да се у Србији за месец и по издешава све ово што се издешавало? Од најаве Путиновог доласка до данашњег дана.

Па избори су нам били досаднији од серије Бољи живот и сад наједном за само пар месеци толико догађаја.

Подели на овим сајтовима

Сад војна парада и Путин добијају више смисла.

Иако сам убеђен да се пола ових дешавања последња два месеца у Србији само због Путина и догађају.

Геј парада, Војвођанска парада, Санџак парада, Шиптарска парада, новинарска парада, лепо је онај амер реко Вучићу да не доводи Путина, ал хеби га Вучић " с тим нема проблема".

Baš tako. Kada bi pojedini shvatili totalitarizam zapada koji se krije iza nasmejane maske slobode i demokratije drugačije bi bilo. Šta li bre treba da nam se desi da konačno shvatimo kako nas svetske vodje gledaju i kakve žele da nas vide. Izgleda da ni još tri sankcije, tri bombardovanja, tri otcepljene teritorije ovaj naš šuntav narod ne bi opametile, nego bi pričali kako smo samo mi za to krivi, kako smo sami to izazvali.

Nešto predosećam da ćemo opet debelo da nadrljamo. Pa kad se smanjimo u svakom pogledu možda, ali možda shvatimo istinu.

Подели на овим сајтовима

Ајд овако. Која је вероватноћа да се у Србији за месец и по издешава све ово што се издешавало? Од најаве Путиновог доласка до данашњег дана.

Шта то? Утакмица албанија Србија и долазак путина? 

Baš tako. Kada bi pojedini shvatili totalitarizam zapada koji se krije iza nasmejane maske slobode i demokratije drugačije bi bilo. Šta li bre treba da nam se desi da konačno shvatimo kako nas svetske vodje gledaju i kakve žele da nas vide. Izgleda da ni još tri sankcije, tri bombardovanja, tri otcepljene teritorije ovaj naš šuntav narod ne bi opametile, nego bi pričali kako smo samo mi za to krivi, kako smo sami to izazvali.

Зато што се наш наород не опамети и тера инат западу зато смо и имали све несреће које смо имали. :)

Не ваља бити руски пиун међу нато земљама. Тако треба да се опаметимо. 

Подели на овим сајтовима

а ово је много цимања.. те зови уефа да се намести утакмица албнија србија... па нађи заставу па дрон па га управљај и тако..

Претерујеш по обичају, овде је само дрон у питању, ништа друго.

Не ради се то тако како ти замишљаш него се користи готова ситуација, повољна прилика и онда се чине ствари.

Не можеш ти извести 200 војвођанера са 400 застава на НС улице ако војвођанери не постоје.

Ал добро, ово свакако не причам тебе ради, него само користим твоје постове да би широј публици представио какве муке пролази мој омиљени вођа последњих пар месеци због своје одлучности да доведе Путина у Србију ( мада му је саветовано да то не чини).

Подели на овим сајтовима

Ал добро, ово свакако не причам тебе ради, него само користим твоје постове да би широј публици представио какве муке пролази мој омиљени вођа последњих пар месеци због своје одлучности да доведе Путина у Србију ( мада му је саветовано да то не чини).

А одакле теби све те информације? 

И ко је "искористио" прилику, та утакмица је темпирана бомба.. само је било питање ко ће направити проблем. 

нема ту прилике да се искористи.....

Подели на овим сајтовима

Баш размишљам како то да Млађони до сад није улетео са неком својом мудролијом.

Не претварам ја ништа, то је тако.

О овоме сам баш разговарао пре пар недеља са озбиљнијим људима, реко биће до војне параде и Путиновог доласка још догађаја у режији амера, нису војвођанери ништа нарочито.

Кад оно беше парада у среду или четвртак, чини ми се четвртак.

Сад се може очекивати у наредних пар дана још неки спектакл.

Наравно нису ти догађаји ту због Млађонија или народа, него због власти, њима се шаље знак.

Тако да мирно спавај Млађони ово се тебе не тиче.

Evo tipujem na poslednje obračunavanje sa poslednjim komunistima na svetu Srbije i Rusije.

Što bi se reklo,dovoljan je žig.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

А одакле теби све те информације? 

И ко је "искористио" прилику, та утакмица је темпирана бомба.. само је било питање ко ће направити проблем. 

нема ту прилике да се искористи.....

Зар не видиш да сам ГА ?

Ko, Vucic + Stefanovic? Zasto nisu mogli reci - e ne moze. 

Тераш мак на конац.

Дајте људи будите мало озбиљнији.

Подели на овим сајтовима

Bogme, sudeci po ovome snimku gubimo 3:0 a mozda i diskvalifikacija. Na nekoliko mesta se vidi kako navijaci udaraju albanske igrace, prvo neki stolicom a kasnije i vise njih kad ulaze u tunel. A ti je i onaj balvan Bogdanov, nije mi jasno kako njemu nije zabranjen pristup na stadion...

Подели на овим сајтовима

A ti je i onaj balvan Igor Bogdanov, nije mi jasno kako njemu nije zabranjen pristup na stadion...

Da je izbamubusao jednog, pa da mu sve oprostim, ali izgleda da je jak samo na paljenju zastava (us.. se čoek)...  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...