Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

А јел знате да је Чеда Јовановић једини српски политичар који је учествовао на ратишту и то као добровољац у неким специјалним јединицама (значи није био мала маца)?

Тома је ишо преко Дрине само да се сликује и да постане дјук и мало ракије ради.

Толико о српском патриотизму за вечерас...

Подели на овим сајтовима

А јел знате да је Чеда Јовановић једини српски политичар који је учествовао на ратишту и то као добровољац у неким специјалним јединицама( значи није био мала маца)?

Тома је ишо преко Дрине само да се сликује и да постане дјук и мало ракије ради.

Толико о српском патриотизму за вечерас...

Ti bre Željko pričaš o skupim stvarima, daj malo okreni stranu vidiš da je narod nastradao u poplavama.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

sitne sportske provokacije....

Kad će više svet da se pomiri sa činjenicom da postoje i Rusi u taj svet.....

Misli li taj svet u dobru da saradjuje sa Rusijom ikad... više... 

sve stative u čovečanstvu bem ti utakmicu u kojoj se nalazimo.

Подели на овим сајтовима

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Nisam baš tako pisao. Ali i dalje verujem da je Vučić najbolja opcija za Srbiju koja ima realne mogućnosti da dodje na vlast. Ti znaš da sam ja za Dveri. Medjutim, Vučić me nije mnogo izneverio. Radi mudro i oprezno, onako kako se realno može bez velikih posledica. Ali obzirom da je poltron zapada ne verujem da će moći mnogo da uradi. Ali da je pak drugačiji ne bi ni bio na vlasti i ostali bi oni još gori od njega. Tako da... dobro smo prošli kakvi smo.

Ја не знам по ком критеријуму ти и даље верујеш да је тадић гори од вучића.......то што ћеш ти себи да причаш бајке "ради мудро и опрезно" и сличне приче.... слободно се самозаваравај до ујутру. :)

ај сад ја теби да покушам да објасним... нешто што никако да схватиш... у србији, само полтрон запда може учинити нешто добро за мене, тебе и србију. Полтрон русије само штету може да нанесе.

Размисли о томе. 

Најбоље би било када би народ србије изабрао полтрона  Србије. Али између полтроан русије и полтрона запада.... веруј ми...полтрони запада су ти десет пута кориснији.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...