Jump to content

Зоран Ђуровић - Онан - Онанија

Дејан

Препоручена порука

Sta ti je ovo B) - je li to neki tvoj smajli ili je nesto do uredjaja sa kojeg pises?

Vrlo malo smajlija ima na tapatalk aplikaciji sa koje pišem , ovaj je jedan od njih :(

Nije baš i neki , ali drugi mi se ne sviđaju mnogo :mellow:

• Волим 1

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Не зезај, песма има дубину ко Колорадо.

Ретко конструктивна ствар на форуму од Облака. Аплауз.

I moj odgovor nije plitak.

Nije pesma posvećena Pravoslavlju i tripovima oblakoždera,gde uvek ima "pravedan buntovnički" izlaz.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ал није искључиво боемија, то је и друга страна религије, дубље хришћанство, ал ај да не спамујемо тему о дркању и дркаџијама :)

To ti verujem ali oblaku u toj formi... ne zamislivo.

Подели на овим сајтовима

Школски пример како се указивањем на граматичке грешке заправо покушава дискредитовати противничко мишљење и личност у целини.

Нисам вас ни пратила даље у овој теми која то одавно није, тако да можете занемарити мој коментар. Само ми је упало у очи и труње и балвање.

Подели на овим сајтовима

Школски пример како се указивањем на граматичке грешке заправо покушава дискредитовати противничко мишљење и личност у целини.

Нисам вас ни пратила даље у овој теми која то одавно није, тако да можете занемарити мој коментар. Само ми је упало у очи и труње и балвање.

Skolski primer patetike...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

štaZnači.com » P... » PA.. » PATETIKA

Šta znači PATETIKA?

» patetika • ženski rod Patos (grč.)

На ћирилици: ПАТЕТИКА. A napisano unazad: AKITETAP

Dosadna statistika

Izraz PATETIKA se sastoji iz 8 karaktera što je za 0.8 manje od prosečne srpske reči. Sadrži 4 (50%) samoglasnika, što je za 7.2 procenata više od proseka.

Ispisano morzeovom azbukom:

.--. .- - . - .. -.- .-

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

To ti verujem ali oblaku u toj formi... ne zamislivo.

ben1o, skeniran dnk sa druge planete

recimo, morzeovom azbukom kao vojnom šifrantu, meni nije problem preneti razmak u mrklom mraku ukazivajući na grešku

tako da, dosadno drkanje ne dobije onaj smisao i mesto neverovatnog doživljaja ljubavi,koju ovi stihovi,   na nekom drugom mestu i vremenu nose u sebi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...