Дијана. Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Gordana je svakako u rezervnoj. Ja sam bila u rez.i presla sam u stalnu umjesto Djordja. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 У реду, хвала на одговору! Него, нема више ни табеле са распоредом читања... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Pogledaj poslednju sto je napravljena, to je taj raspored. Stvarno se ne snalazim u Excell-u . Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јун 15, 2016 Пријави Подели Написано Јун 15, 2016 Важи, хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 On 15.6.2016. at 17:34, Дијана. рече Svaka cast, Bog zna da li je grupa uopste na okupu. Inace, ja sam pocela da citam na mjestu Djordja R, pa nek neko/ako/kad bude pravio tabelu zamijeni nasa imena On 15.6.2016. at 17:37, Драгана Милошевић рече Ne znam stvarno da li nas ima 20. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Да пренесем поруку: Саша од Москве редовно чита, иако није активна на форуму. JESSY and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 САБОРНО ЧИТАЊЕ ПСАЛТИРА РАСПОРЕД ЗА АВГУСТ JESSY, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 РАСПОРЕД ЗА ПРВУ ПОЛОВИНУ СЕПТЕМБРА С Р Е Ћ Н О ! JESSY, nana, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 20, 2016 Пријави Подели Написано Август 20, 2016 МОЛИТВА СВЕТОЈ ТРОЈИЦИ ПРЕ ЧИТАЊА ПСАЛТИРА Пресвета Тројице, Боже наш и Створитељу свега света, похитај и управи срце моје, да почнем с разумом а довршим добрим делима читање ове надахнуте књиге, коју Свети Дух кроз уста Давидова прогласи, а коју ја недостојни хоћу сада да читам. Познајући своје незнање, припадам к Теби, и молим Ти се, и твоје помоћи просим: Господе, управи ум мој и укрепи срце моје, да ми не буде устима тешко читати, но да ми се разум весели речима ове књиге. Помози ми, Господе, да оно што научим применим на добра дела, како би ме моја добра дела ставила с десне стране на Страшном Суду Христовом, са изабраним твојим. А сада, благослови Господе, да с уздисајем, читам овако: - Приђите поклонимо се Цару нашем Богу! - Приђите поклонимо се Христу Цару нашему Богу! - Приђите поклонимо се самоме Христу, Цару Богу нашему! АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Dobila sam poruku od sestre Nane, odjavljuje se iz grupe stalnih citaca pocevsi od nedelje, tj.sutra. Gago, znaci, treba je prebaciti u rezervnu.. Javice se kasnije ako mogne da nastavi. A ko ce u stalnu? Mozda da pitamo Dacu, ona sigurno i inace cita... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Треба нам добровољац значи. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Има ли јунака да преузме нанин део? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2016 ДРУГИ ДЕО ЗА СЕПТЕМБАР Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Септембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2016 Pozdravljam ovu inicijativu moljenja časoslova , samo me zanima da li si to rasporediti kroz dan ..npr. jutarnja dnevna , večernja ili sve molite odjednom ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2016 24 minutes ago, kopitar рече da li si to rasporediti kroz dan ..npr. jutarnja dnevna , večernja ili sve molite odjednom ? od pocetka postoji neki dogovor da se cela katizma procita odjednom u vreme vecernje molitve... kopitar је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука