Данче* Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 jel ovo u kamenu klesano ovi ornamenti? Не знам драга, нисам сигурна! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Не знам драга, нисам сигурна! Uf i u drvetu je fenomenalno a kamo li ako je u kamenu. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Uf i u drvetu je fenomenalno a kamo li ako je u kamenu. Сад колко се ја разумем у ту уметност мислим да је у камену.. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Мобилни, веровао или не... Који? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 6, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Који? Верујем да је Iphone 5s Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Који? http://www.htc.com/us/support/htc-inspire-4g-att/ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Шта је на фотки, Никола? Ostrvo Špicberg, istraživačko naselje. Grizzly Adams, Данче*, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 http://www.atlantaserbs.com/learnmore/monasteries_and_towns/Stara-crkva-Sarajevo.htm Чудотворна икона Пресвете Богородице Владимирске Мошти Свете Текле Рада., Grizzly Adams, Саша од Москве and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ево још пар комада, иста камера. verum est in beer, Саша од Москве, Лапис Лазули and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Изнад облака. -Владимир-, Данче*, Mironosica and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Изнад облака. Како ? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Маше рукицама... Саша од Москве, Никола Поповић and Дуња је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Како? На кварњака, телефоном. Manolis, Juanito, verum est in beer and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Negde iznad Albanije... valjda Пг, Рада., Данче* and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2014 Manolis, Панарет, Николa and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука