Рапсоди Написано Фебруар 15, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 verum est in beer, Плутон, Suncokret54 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 Juanito, Neša_, Пг and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 Срђан Ранђеловић, Данче*, Пг and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 15, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 Иван ♪♫, Срђан Ранђеловић, Sanja Т. and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Залазак... Пг, Adelaida, Agaton Vuzman and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Прелепе фотографије Таша. Hvala. Mada moram da priznam da su napravljene ovim glupim telefonima, i da sam gotovo zaboravila na foto aparat zbog njih. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 obi-wan, Ненад Р., Натан and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Kako si to uspeo ...........prelepo ....... GeniusAtWork, Ненад Р. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Пг, Рапсоди, verum est in beer and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 #telenor #deca #kids Gordana ., Kaludjerovic Sreten, Suncokret54 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 #telenor #deca #kids Gordana ., Juanito, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Kako si to uspeo ...........prelepo ....... Kaludjerovic Sreten, Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Рапсоди, Данче*, ivanaika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Malo su ti zagusene boje. Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 @@Danijela, Намерно је тако. Хоћу рећи, у томе је и била поента. Ова друга верзија је препаљена. Kaludjerovic Sreten, Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука