Срђан Ранђеловић Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 @@GeniusAtWork, Користио сам постимиџ.орг од када је угашен додај.рс. Нема везе, замислите слику Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Не знам за друге, али ја не видим слику http://s30.postimg.org/59wwunouo/DSC_4413.jpg GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 http://s30.postimg.org/59wwunouo/DSC_4413.jpg @@GeniusAtWork, Користио сам постимиџ.орг од када је угашен додај.рс. Нема везе, замислите слику Ekstra je slika Čestitam za aparat, da te dugo služi Срђан Ранђеловић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 (измењено) https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/10440291_890090534346341_8120742851042455723_n.jpg?oh=1b0b532e254355af526701915b0e3258&oe=57979B2D Измењено Март 2, 2016 од Дани nana, Данче*, Срђан Ранђеловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Не знам за друге, али ја не видим слику Ја нисам видела на послу са рачунара, а од куће / линукс видим / П.С.честитам на апарату........да те дуго служи. .........искрена да будем...........ја навикла на твоје црно беле слике........некако као да ово није твој рад...........Супер је сјајана је .......немој погрешно да ме схватиш......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 @@GeniusAtWork, Хвала! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Ја нисам видела на послу са рачунара, а од куће / линукс видим / П.С.честитам на апарату........да те дуго служи. .........искрена да будем...........ја навикла на твоје црно беле слике........некако као да ово није твој рад...........Супер је сјајана је .......немој погрешно да ме схватиш......... Јој.....порука је за Срђана......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 @@Рапсоди, Хвала! Јако је велика разлика у самом квалитету слике И мени је мало чудно када је у боји, али ми је било жао да је дирам баш због боја које су биле у локалу, а идентичне су као и на слици Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Данче*, Pancakes, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Срђан Ранђеловић, Sanja Т., Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 @@Никола Поповић, Као неки италијански писац, фотографисан између два рата Дошао на обалу да напише писмо својој изгубљеној љубави Драшко, Sanja Т., Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 @@Никола Поповић, Као неки италијански писац, фотографисан између два рата Дошао на обалу да напише писмо својој изгубљеној љубави U svakom slucaju, cekam te da stanem pred tvoj objektiv Срђан Ранђеловић, Рапсоди, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 @@Никола Поповић, Као неки италијански писац, фотографисан између два рата Дошао на обалу да напише писмо својој изгубљеној љубави Због почетка рата није могао да прими Нобелову награду Мусолини га протерао у Либију где се оженио Фатимом Фарадусси Плутон, Никола Поповић, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 U svakom slucaju, cekam te da stanem pred tvoj objektiv Ја лагано учим да га савладам што боље, јер је велика разлика између њега и прошлог, али надам се скором виђењу Никола Поповић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Због почетка рата није могао да прими Нобелову награду Мусолини га протерао у Либију где се оженио Фатимом Фарадусси Хахахахахахахахахахахахаххаха Ово је генијално запажање! Никола Поповић, Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука