Dominika Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 У мојој кући Извор Pancakes, Иван ♪♫, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2016 Срђан Ранђеловић, Иван ♪♫ and Ayla је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2016 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2016 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2016 Иван ♪♫ and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 7, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2016 Hristos se rodi! Koja je ovo crkva? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2016 Sabor Srpskih svetitelja, prva crkva koja je sagradjena posle II sv. rata u Beogradu. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 GeniusAtWork, Grizzly Adams, Срђан Ранђеловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 Rano ujutro na Bozic, kadar iz u mog kraja. Плутон, Таша, Војвода7 and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 два врапчића obi-wan, Срђан Ранђеловић, Војвода7 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 9, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2016 Природна шминка Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk feeble, Срђан Ранђеловић, Таша and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Дуле (Ференц, ал' зовемога да Дуле), комшија. Његова животна дешавања одговарају броју куће у којој живи. Juanito, obi-wan, Ayla and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 снегокалипса GeniusAtWork, Рапсоди, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Природна шминка Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Cekaj jel ti na trepavicama nesto ili je samo jako svetlo a one plave pa ovako izgledaju? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука