Sofija_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Rapso, jel to kod Nove Varosi? Poznato mi Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Rapso, jel to kod Nove Varosi? Poznato mi Код моје баке Златар планина /близу неких 20,30 км/ Sofija_ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Војвода7, Срђан Ранђеловић, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Имам милион фотоса малих мњау,мњау GeniusAtWork, Иван ♪♫ and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Имам милион фотоса малих мњау,мњау U, ja bi mogo podforum novi da otvorim! Između moje i susednih zgrada je veliko dvorište sa garažama gde jedna žena već deset godina - i više - hrani gomilu mačaka. I onda samo izađem na terasu i slikam, stalno imam modele Kakve sam samo face uhvatiooo Ovo je grumpy, uvek je pun elana i životne radosti! Neki tvrde da ovako izgleda kada je hepi, veseo i razdragan: Плутон, Иоанна, Agaton Vuzman and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 stalno imam modele Kakve sam samo face uhvatiooo GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Место где морате попити пиће ако дођете у Вршац. Поглед из клуба есктремних спортова Изазов. Рапсоди, Иоанна, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Agatone, gde je ovo? Ja sam cesto u Vrscu. Da nije Vila breg? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Agatone, gde je ovo? Ja sam cesto u Vrscu. Da nije Vila breg? Место је шуми, на путу између Црквице и Куле. Једно 15-ак минута пешака од Виле Брег Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 aha, znam, hvala ti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Рапсоди, Данче*, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 tuzno Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Не могу а да не приметим, фотографије су ти ..............немам речи/израз бола/ да кажам колико су добре. И успут испод аватара максима / Земља живих/Гледај на ђубре као што гледаш на воће............../најбољи текст испод аватара/ Срђан Ранђеловић, Sanja Т. and Sofija_ је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 @, Хвала Мада, изгубим доста на квалитету приликом обраде, јер имам обичан дигитални апарат, који слика само у јпг формату. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 @, Хвала Мада, изгубим доста на квалитету приликом обраде, јер имам обичан дигитални апарат, који слика само у јпг формату. Бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака/ Неке фотографије се праве оком и форма може да им буде савршена али да немају душу / најбоље су када се раде срцем и болом/ форма не мора да буде идеална/осети се то/ Ја фотографије више чулом осета вреднујем него чулом вида. То ти је као са уметношћу /врхунска спој форме и садржаја/, до ње она са садржајем без неке форме па тек онда она са врхунском формом са мало, осредње или нимало садржаја/и многи нажалост ову последњу варијанту доста вреднују/ Али то је само моје размишљање. Ух....... одох превише у филозофију Sanja Т., Срђан Ранђеловић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука