Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

@,

Слажем се у потпуности :) Постоји тај сајт Фликр, где има доста познатих и јаких фотографа, па ми кажу да моје фотке више вреднују од када су видели са чиме сликам и схватили да из техничких разлога не могу да кадрирам увек по правилима, али да се увек снађем (некако). Добијао сам и поклоне и позиве да их посетим, како ове наше, тако и странце.

Сада скупљам паре за бољи апарат (мада је сваки бољи од мог), па се надам да ћу бити у могућности да пренесем на фотографију баш оно што је у мојој глави.

Сада ја нахвалих сам себе :)

Ево, да не буду све овакве, једна другачија фотка:

12238291_893966207352025_485024933944039

Подели на овим сајтовима

@,

Слажем се у потпуности :) Постоји тај сајт Фликр, где има доста познатих и јаких фотографа, па ми кажу да моје фотке више вреднују од када су видели са чиме сликам и схватили да из техничких разлога не могу да кадрирам увек по правилима, али да се увек снађем (некако). Добијао сам и поклоне и позиве да их посетим, како ове наше, тако и странце.

Сада скупљам паре за бољи апарат (мада је сваки бољи од мог), па се надам да ћу бити у могућности да пренесем на фотографију баш оно што је у мојој глави.

Сада ја нахвалих сам себе :)

Ево, да не буду све овакве, једна другачија фотка:

12238291_893966207352025_485024933944039

:dobro: Ја имам неки  canon не знам тачно који, крнтија стара на измаку али драга. Нејбоље фотографије сам пропустила да направим јер га не носим увек са собом.Претпостављам/можда лупам не разумем  се у технику/да оно што због апарата изгубиш на ширини/оптика ока/ да ипак срцем сликано добијеш на дубини. :)  

Од срца ти желим да ти Бог даде да ускоро купиш добар апарат.  :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

@,

Ја сваки пут када идем до центра, носим апарат :D  Има она изрека (не знам ко је рекао): најбољи апарат је онај који држиш у рукама. :)

Хвала пуно! :)

Подели на овим сајтовима

@,

Хвала :) Мада, изгубим доста на квалитету приликом обраде, јер имам обичан дигитални апарат, који слика само у јпг формату.

Koju marku aparata imaš? Ako je Canon, postoji program koji kada se instalira na aparat omogućava mnoge naprednije funkcije koje imaju skuplji aparati, recimo tu je i slikanje u RAW formatu između ostalog. Ne znam da l' postoji slična fora za druge marke.

Ja imam stari Canon i instalirao sam programčić, zasad radi kako treba. Jeste da je malo smorno dok ukapiraš kako, šta i gde, al' isplati se...

:)

Подели на овим сајтовима

@@GeniusAtWork,

Имам Никон, а нисам покушавао да нађем надоградњу, јер свакако апарат сам отвара/затвара бленду колико он мисли да треба, фокусна тачка је само у центру, немам ручно подешавање брзине затварача и слично :) Једино што има зум до неких 105 милиметра :) Једина добра страна је што је мали, па га држим у џепу и што има уграђен ВР :)

Планирам да узмем Сони а6000. Нашао сам га повољније, а одличан је апарат. Има рав, много фокусних тачака, одличан исо, могу све и свашта са њим, мирорлес је, ма буквално савршен за моје потребе :) А исто тако могу у џеп да га ставим :) Наравно, 80% ствари које има, мени неће уопште требати, али не планирам да мењам апарат дуго, дуго, па бих само објективе куповао ако ми затреба, а могу сви објективи, само да узмем адаптер. :) Сада бих ја могао сатима да куцам о њему, али има све на тјубу :)

Подели на овим сајтовима

10557111_1661399837449174_13391379014939

Jeleosvecenje

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

774766_1661409627448195_8499207023665236

Ulica
Street
#street

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Божић у мојој кући (моја парохија слави на новом календару). Само нажалост никад нисам имала бадњака, у Пољској то је немогуће.

1914686_10156331937595433_57619368136170

Подели на овим сајтовима

739856_1661524960769995_8658025718888226

Ulica
Street
#street

Подели на овим сајтовима

886896_1661716774084147_8842123842790125

Maglovito jutro
Foggy morning
#magla #fog #foggy

Подели на овим сајтовима

12402152_1661719717417186_64030962265641

Maglovito jutro
Foggy morning
#magla #foggy #fog

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...