Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 часа, Danijela рече

Veoma je rasisticki i ruzno i ovo sto pisete jer ne poznajete ljude i ne znate nista o njima.

A kako sam ja to rasista ako sam napisao da je crnac lep i dobar čovek? Jedino sam za curu napisao da mi se čini da je opasna. Sad ne sme ništa ni da mi se pričini? Ne smem ništa ni da pomislim a kamoli da napišem svoj utisak, daleko bilo, pu pu, teško nama, civilizacija propade jer toksični muškarci...

Mladencima želim svu moguću sreću, oboje su i mlađi i lepši od mene a ako su se još i "našli" kako njen otac kaže onda može samo da se kaže: Amin!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@Bojan* @mperica Јел није фрка да не истролујете тему потпуно? :)  Пошто се зове "Наше фотографије дана", а не "Зашто се наше не удају само за наше". Можете да отворите посебну тему око тога, па ко је заинтересован писаће тамо.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

@Bojan* @mperica Јел није фрка да не истролујете тему потпуно? :)  Пошто се зове "Наше фотографије дана", а не "Зашто се наше не удају само за наше". Можете да отворите посебну тему око тога, па ко је заинтересован писаће тамо.

Može, nego jel nije frka da mi ne lepiš tuđe poruke tipa "zašto se naše ne udaju za naše" jer ja to niti sam napisao niti lajkovao niti odobravam a preko svega sam reagovao potpuno suprotno od toga rekaviši da je taj ne-naš lep i dobar čovek i da se zato, kao što i treba, udala za njega?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

Јел није фрка да не истролујете тему потпуно? :)  Пошто се зове "Наше фотографије дана"

Nije mi ni bila namera. Ovde je međutim pala besmislena i vrlo oštra optužba za rasizam.

Nisam mogao da prećutim, jer kao što nije greh boja kože, tako nije greh voleti svoj narod i biti zabrinut zbog toga što nestaje.

Подели на овим сајтовима

Znaju se vase namere i bez direktnih reci.

Prodjite me se.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

IMG_1594.jpg

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

IMG_1597.jpg

Подели на овим сајтовима

IMG_1604.jpg

Подели на овим сајтовима

IMG_1964.thumb.jpg.99a578eb1dfeb32e19f909455870195d.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...