gavrosaurus Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Да ли је реално, завејало у мојој улици... А данас сам у руци држао јакну јер је било претопло за ношење. Предраг М, Milica Bajic, Јелена М. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 Milica Bajic, Дуња, Таша and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 @gavrosaurus ја и снешка направио ? AnaLaz, Рапсоди, Поет and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 27, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2020 а имам и ову верзију Поет, Dominika, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 stevan911, Јелена М. and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Јуче супруг усликао....недалеко од нашега стана Milica Bajic, шпиља, PredragVId and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Супругова фотка исто јуче. PredragVId, Jestira., Јелена М. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 9 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Gospodin Zlatibor. Zajedno čuvamo jutarnji mir. Sanja Т., Jestira., stevan911 and 9 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Milica Bajic, Таша, Dominika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Јелена М., Smaragdni kamičak, Предраг М and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 "Пази и поучавај се! Сада је за тебе време твоје обнове." Свети Теофан Затворник Jestira., Milica Bajic, Smaragdni kamičak and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 Vole si nas be ljudi i toj ti je. Nego mi smo si pa bitange, a ja najgolema ! Milica Bajic, Flojd, AnaLaz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 2 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dadodj Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 Поет, Milica Bajic, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 Jestira., AnaLaz, шпиља and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Март 8, 2020 Пријави Подели Написано Март 8, 2020 Jedno neobično dvorište Поет, AnaLaz, Smaragdni kamičak and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука