Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 пре 10 минута, Nikola Stojanovic рече @Anika Imase jedna dobra poetry song, susret, malo sam je zaboravio. Za 10god okupljanja, dolazim i recitujem , obecavam. Nista ne verujem dok ne vidim svojim ocima. Kojih 10 god, kad to pada, nisam upucena? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 @Anika Kad organizuju organizatori Jedne se noći beše srela, na jednoj zračnoj stazi, duša u nebo što se pela, i angel što na svet slazi. Angel ispriča priču sjajnu šta su nebeski vrti, a duša cele zemlje tajnu: magiju ljubavi i smrti. I osmehnu se angel potom na carstvo večnih zraka; Duša zaplaka za lepotom igre svetlosti i mraka. Anika, Milica Bajic, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Bravo Nikola, neka te cuvaju andjeli i Majka Bozija. Драшко, Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2019 Н И Н Е, Натан, GeniusAtWork and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2019 Н И Н Е, Dominika, Smaragdni kamičak and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 31, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2019 Аристарх, Milica Bajic, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 И једна празнична... AnaLaz, Рапсоди, Јелена М. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Тиват дан пре нове године Дуња, Рапсоди, Gogić and 7 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Душица, Дуња, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Jestira., Milica Bajic, Dominika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 2 8 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 On 25.12.2019. at 23:50, Nikola Stojanovic рече Majkin sin, mnmogo uraso Ne menjaj, ovako ti je za lajk Поет је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 1 сат, Милошшш рече Ovo je Crkva posvećena Sv. Velikomučeniku Georgiju u selu Viševcu, opština Rača (središte Lepeničkog okruga, samo srce Šumadije), rodnom mestu vožda Karađorđa. Nalazi se u podnožju brda Gradište, na kome se Đorđe Petrović i rodio. Preko puta Crkve nalazi se spomenik Voždu i etno kompleks. Planirano je da ovde bude manastir, ali nema monaha (možda jednog dana). Ovde smo svake nedelje i praznika na Svetoj Liturgiji, a posle se družimo i bude nam lepo. Izvol'te ako smete Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Knez Mijalvova, 31.12.2019. Аристарх, Рапсоди, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 @Милошшш Vec sam se osisao brale, vidi se na sledecoj fotografiji. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 2 часа, JESSY рече Knez Mijalvova, 31.12.2019. Сад чекамо Весића за пар дана на РТС да изјави да је Ђилас или Обрадовић напао белог медведа JESSY and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука