Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 пре 10 минута, Nikola Stojanovic рече @Anika Imase jedna dobra poetry song, susret, malo sam je zaboravio. Za 10god okupljanja, dolazim i recitujem , obecavam. Nista ne verujem dok ne vidim svojim ocima. Kojih 10 god, kad to pada, nisam upucena? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 @Anika Kad organizuju organizatori Jedne se noći beše srela, na jednoj zračnoj stazi, duša u nebo što se pela, i angel što na svet slazi. Angel ispriča priču sjajnu šta su nebeski vrti, a duša cele zemlje tajnu: magiju ljubavi i smrti. I osmehnu se angel potom na carstvo večnih zraka; Duša zaplaka za lepotom igre svetlosti i mraka. Anika, Драшко, Милошшш and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 29, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2019 Bravo Nikola, neka te cuvaju andjeli i Majka Bozija. Smaragdni kamičak, Поет and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2019 Рапсоди, Gogić, Н И Н Е and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2019 Vladan :::., AnaLaz, Jestira. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 6 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 31, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2019 Аристарх, Juanito, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 И једна празнична... Јелена М., Smaragdni kamičak, Gogić and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Тиват дан пре нове године Јелена М., Дуња, Dominika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Smaragdni kamičak, Натан, Milica Bajic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Smaragdni kamičak, Dominika, Рапсоди and 7 осталих је реаговао/ла на ово 2 8 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 On 25.12.2019. at 23:50, Nikola Stojanovic рече Majkin sin, mnmogo uraso Ne menjaj, ovako ti je za lajk Поет је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 1 сат, Милошшш рече Ovo je Crkva posvećena Sv. Velikomučeniku Georgiju u selu Viševcu, opština Rača (središte Lepeničkog okruga, samo srce Šumadije), rodnom mestu vožda Karađorđa. Nalazi se u podnožju brda Gradište, na kome se Đorđe Petrović i rodio. Preko puta Crkve nalazi se spomenik Voždu i etno kompleks. Planirano je da ovde bude manastir, ali nema monaha (možda jednog dana). Ovde smo svake nedelje i praznika na Svetoj Liturgiji, a posle se družimo i bude nam lepo. Izvol'te ako smete Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 Knez Mijalvova, 31.12.2019. Milica Bajic, Jestira., Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 @Милошшш Vec sam se osisao brale, vidi se na sledecoj fotografiji. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 пре 2 часа, JESSY рече Knez Mijalvova, 31.12.2019. Сад чекамо Весића за пар дана на РТС да изјави да је Ђилас или Обрадовић напао белог медведа JESSY and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука