Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Istopljeni kamen рече

Интересантно, ко има присту библиотеци?

Ко оће. Мислим да је правило да донесеш неку своју и оставиш, а узмеш коју хоћеш.

Ево још једна... :)

IMG-9724.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Ко оће. Мислим да је правило да донесеш неку своју и оставиш, а узмеш коју хоћеш.

IMG-9724.jpg

Хвала, дивна замисао...Баш је лепо, а јел јако сунце, може ли се седети и читати, или шетати?

Подели на овим сајтовима

Сад није. Баш лепо време за шетњу, читање, уживање.

Јуанитове слике су стварно профи, нисам требао да се на**тим одма после... Сад ме пцује тамо на холандском... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Сад није. Баш лепо време за шетњу, читање, уживање.

Јуанитове слике су стварно профи, нисам требао да се на**тим одма после... Сад ме пцује тамо на холандском... :smeh1:

Онда уживајте и код мене је сад најлепше али може се још  купати, море је топло....ја кад видим пространство без дрвета и пуно песка, сунца и океан..одмах помислим на врућину....а ето не мора бити, вероватно у летњим месецима као и код нас...без хладовине ништа, плус стално мораш да се расхладиш у води...

а Хуанитове  фотографије су профи, профи, свака част. Ја волим фотографисати природу..и те моменте у природи, како капљица росе, .....одлично...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Grizzly Adams рече

IMG-9724.jpg

Само Наки Томсон дискочи издасака

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...