Ana B. Написано Август 26, 2019 Пријави Подели Написано Август 26, 2019 Bojan*, Жика and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 26, 2019 Пријави Подели Написано Август 26, 2019 Pozdrav iz Mladenovca Sjajan posni sladoled u Vardarcu Orgasmic!!! Gogić, Поет, Жика and 6 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 26, 2019 Пријави Подели Написано Август 26, 2019 пре 50 минута, Драшко рече Pozdrav iz Mladenovca Sjajan posni sladoled u Vardarcu Orgasmic!!! Ови посни сладоледи и сличне ђаконије су један од најбољих примера налажења рупа у систему. Предраг М, ronin, Жика and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Август 26, 2019 Пријави Подели Написано Август 26, 2019 Istopljeni kamen, Драшко, Vladan :::. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 10 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 26, 2019 Пријави Подели Написано Август 26, 2019 Abe Rostiljada je u toku, DI STE MALO U GOSTIMA !? Драшко, Рапсоди, Предраг М and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 26, 2019 Пријави Подели Написано Август 26, 2019 Na mom klaviru Ana B., Рапсоди, Јелена М. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 4 5 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 26, 2019 Пријави Подели Написано Август 26, 2019 Јелена М. and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 26, 2019 Пријави Подели Написано Август 26, 2019 Данас у Нишу, мој брат, највећи икада! Rašo, Рапсоди and Драшко је реаговао/ла на ово 2 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Август 26, 2019 Пријави Подели Написано Август 26, 2019 Ubi me prejaka rec. I mene. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Август 29, 2019 Пријави Подели Написано Август 29, 2019 Manastir Uspenja Presvete Bogorodice u Veti шпиља, Поуке.орг инфо, ronin and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Kućica za ptice spremna Gogić, Разбојник на крсту, Istopljeni kamen and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Istopljeni kamen, Gogić, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Јелена М. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Врћао сам се с једне књижевне вечери ??? ana čarnojević, Јелена М., Ana B. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 4 6 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 пре 35 минута, ana čarnojević рече @Nikola Stojanovic lep si. gde je ovo? Хвала Анчи, знам то. Синоћ замало да нагазим певаљку у кафани. Лесковац, Лагуна , ту им рецитујем поезију цица мацама, кад ме не мрзи. ?? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука