Палермо Написано Јун 22, 2019 Пријави Подели Написано Јун 22, 2019 Radna subota i najskuplja kafa ikada [emoji16]Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацијуEvo jeПослато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 22, 2019 Пријави Подели Написано Јун 22, 2019 @Vladan :::. Znam. Zato sam stavila onaj komentar. Doduse, ta njena osobina je vrlo korisna za ljude, jer tamani biljne vasi. Vladan :::., Bokisd and Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 22, 2019 Пријави Подели Написано Јун 22, 2019 пре 26 минута, Лидија Миленковић рече @Vladan :::. Znam. Zato sam stavila onaj komentar. Doduse, ta njena osobina je vrlo korisna za ljude, jer tamani biljne vasi. Да њих највише али се тамане и између себе ако нема довољно других инсеката... Имам једну вишњу на којој их буде пуно па сам их посматрао у разним фазама развоја. Ево са нета две ларве једу трећу или једу јаја бубамаре која се још нису излегла Иначе хватао сам их и носио по дворишту тамо где има доста биљних ваши да одраде свој посао А ларва уме и добро да уједе слично као комарац осим што не сврби ништа после тога. Bokisd, Лидија Миленковић, Gogić and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Јун 22, 2019 Пријави Подели Написано Јун 22, 2019 пре 7 часа, Лидија Миленковић рече Очи у очи са немани ! Има и бркове:) Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Alegzandar, ronin, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 ronin, Dominika, Јелена М. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 On 22.6.2019. at 8:25, Лидија Миленковић рече Очи у очи са немани ! Kolike dlake sestro..svaka cast Лидија Миленковић and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Dominika, Рапсоди, Sanja Т. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 7 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Маре Паноникум Milena B., Лидија Миленковић, Gogić and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 4 часа, goranger рече Kolike dlake sestro..svaka cast To nisam ja. To je moja Shauma ! Чунга Лунга, Rašo and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Палермо Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 JazakПослато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Чунга Лунга, Smaragdni kamičak, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Пре који минут... Лидија Миленковић, Ana B., Предраг М and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Крагујевац после кише Послато са ZTE BLADE A512 користећи Pouke.org мобилну апликацију Просечан србенда, Sanja Т. and Предраг М је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 Јелена М. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 On 22.6.2019. at 8:25, Лидија Миленковић рече Очи у очи са немани ! Послато са ZTE BLADE A512 користећи Pouke.org мобилну апликацију http://likelylooneymostlymerrie.blogspot.com/2017/07/418-itch-in-time-1943.html Milena B., Предраг М, Јелена М. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука