antics Написано Јун 2, 2019 Пријави Подели Написано Јун 2, 2019 Dominika, Биљана, два and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јун 2, 2019 Пријави Подели Написано Јун 2, 2019 Manastir i bogoslovija u Balamand, Liban, spremni za docek patrijarha Irineja Smaragdni kamičak, Milan Nikolic, Rašo and 11 осталих је реаговао/ла на ово 10 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јун 3, 2019 Пријави Подели Написано Јун 3, 2019 Dominika, Smaragdni kamičak, Предраг М and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 4, 2019 Пријави Подели Написано Јун 4, 2019 Прелепа алеја цвећа и још лепша уређена стазица која води до Параклиса С. Роману. На овом сунчаном дану то изгледа предивно. ronin, Zoran Đurović, Milica Bajic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 4, 2019 Пријави Подели Написано Јун 4, 2019 Projekat za skolu... Zoran Đurović, Milica Bajic and dadodj је реаговао/ла на ово 2 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 Просечан србенда, dadodj and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 Dominika, Gogić, AnaLaz and 10 осталих је реаговао/ла на ово 4 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 пре 8 минута, Ana B. рече И бре Анчи ал доминираш где год да се појавиш. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 пре 2 часа, Flojd рече И бре Анчи ал доминираш где год да се појавиш. Hahaha hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 пре 3 часа, Ana B. рече Famme fatal Ana B., Milica Bajic and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 Deja Vu. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 Гледа она мене, гледам ја њу. dadodj, Поет, AnaLaz and 7 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 пре 1 сат, Ana B. рече Hahaha hvala Молим и други пут. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 6, 2019 Пријави Подели Написано Јун 6, 2019 Јелена М., Ana B., Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Јун 6, 2019 Пријави Подели Написано Јун 6, 2019 Smaragdni kamičak, Јелена М., Dominika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука