Лубеница Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 On 28.4.2019. at 11:01, Лапис Лазули рече @Вукашин Ковачевић ❤ Лелооооо? Ти правилаааа? Лапис Лазули and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 @Лубеница Jesam Mare samo su neki ukrasi kupljeni pojedinacno pa sam ih kombinovala da napravim kako mi odgovara. Milica Bajic, Smaragdni kamičak and Лубеница је реаговао/ла на ово 2 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Април 29, 2019 Пријави Подели Написано Април 29, 2019 пре 3 минута, Лапис Лазули рече samo su neki ukrasi kupljeni pojedinacno Добро је... ја помислио да си ручно направила око 50 срца... мада... не би ме ни чудило... Лапис Лазули, Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 10 часа, Лапис Лазули рече @Лубеница Jesam Mare samo su neki ukrasi kupljeni pojedinacno pa sam ih kombinovala da napravim kako mi odgovara. Свакако свака част бре! Лепота торте и јесте у дизјану Лапис Лазули and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 пре 10 часа, Лапис Лазули рече @Лубеница Jesam Mare samo su neki ukrasi kupljeni pojedinacno pa sam ih kombinovala da napravim kako mi odgovara. ako ništa drugo, ostavi mi igračkicu iz kinder jaja Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 Smaragdni kamičak, Vladan :::. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 KAKAROTOOOO ! Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Палермо Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 Pozdrav iz Malmea braco i sestre Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Smaragdni kamičak, Milica Bajic, AnaLaz and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 @Палермо Zdravo sine, kako je u Mlmeu? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 Христос воскресе радост донесе. Мир и радост из Преонражења. stevan911, Предраг М and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Палермо Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 [mention=30048]Палермо[/mention] Zdravo sine, kako je u Mlmeu? [emoji3][emoji3]Odlicno, hvala na pitanju [emoji4] jedino sto imam neki cudan osecaj kao da sam u SirijiПослато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 Предраг М, Vladan :::. and Пг је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 пре 8 минута, Juanito рече где си ово усликао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 Управо сада, Предраг М рече где си ово усликао? У Барселони. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 пре 1 минут, Juanito рече У Барселони. личи на девојку из спота који смо скоро коментарисали, не могу се сетити на којој теми... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука