Лидија Миленковић Написано Април 19, 2019 Пријави Подели Написано Април 19, 2019 Moja parohijska crkva шпиља, gavrosaurus, Предраг М and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Април 19, 2019 Пријави Подели Написано Април 19, 2019 Пресвета Богородице спаси нас ! шпиља, АлександраВ, Smaragdni kamičak and 9 осталих је реаговао/ла на ово 10 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 ronin, Dominika, Gogić and 14 осталих је реаговао/ла на ово 12 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Vladan :::., Dominika, Биљана, два and 11 осталих је реаговао/ла на ово 6 8 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Juce, Rumijeh (Liban), koncert "Verujem u jednu Crkvu" za kraj Velikog Posta i pocetak Velike Sedmice; cuveni hor mitropolije Gore Liban SEM, nasa Divna Ljubojević, sestra Mariam Skorda i jos drugi... Ako imacu vremena, napisaću malo vise Милан Ракић, Milica Bajic, Предраг М and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Тренутна ? Предраг М, Vladan :::., Smaragdni kamičak and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Jedan katlabanko. АлександраВ, Предраг М, Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Dan bicikala obelezen i u Krusevcu. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 Smaragdni kamičak, ronin, Лидија Миленковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 4 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 20, 2019 Пријави Подели Написано Април 20, 2019 @Flojd Šćeš ti tamo, Flojde?? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 21, 2019 Пријави Подели Написано Април 21, 2019 Cveti u Libanu (na prvoj slici sam ja, sa desne strane) Rašo, Vladan :::., Јелена М. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 9 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Април 21, 2019 Пријави Подели Написано Април 21, 2019 I danas uvece Smaragdni kamičak, PredragVId, Gogić and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 22, 2019 Пријави Подели Написано Април 22, 2019 On 21.4.2019. at 0:52, Nikola Stojanovic рече @Flojd Šćeš ti tamo, Flojde?? Kude bakero?? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 22, 2019 Пријави Подели Написано Април 22, 2019 Поет, Предраг М, Ana B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 22, 2019 Пријави Подели Написано Април 22, 2019 @Flojd Na skup biciklista, ti teras bendzu Flojde ! Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука