Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 2. 2019. at 9:12, Natasenka рече

šta ti je mladalački duh. samo mu je do pesme. nije omatorio ko ti. :0212_rolleyes:

Expand  

Ako si mu kazala Nale, nek se razmislja sad. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

On 13. 2. 2019. at 12:29, Natasenka рече

uf. biće te ubrzo penzionisat. zgazilo te. lepota dolazi iznutra. znaš da se zezim. 

• Ljepota bez vrline je poput cvijeta bez mirisa.
Expand  

Zagoreo sam ce pregorim kao licna. ?

E taj sam kako si me pronasla, ja lose mirisem. 12:smeha:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 13. 2. 2019. at 13:04, Natasenka рече

nemoj da mu se uništi moral. možd je osetljiv. :smeh1:

Expand  

Mislis sujetan. ? Pa jesam malo. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 13. 2. 2019. at 12:58, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Ne mogu batice ja preko pisama to resiti, jako sam stidljiv. Ili javno ili nikako, ja sve cekam neko da mi pomogne, da me pohvalite kako sam miran, skroman dobar i tako to. :D:D

Expand  

A moras malo da pises da steknes poverenje. Opusti se sve dodje na svoje.... Valjda. ?

Подели на овим сајтовима

On 13. 2. 2019. at 13:58, Natasenka рече

ih. to se da srediti. :) ko uveno cvet si. :0212_rolleyes:

Expand  

Treba me zalivat da povratim sjaj. :)

Подели на овим сајтовима

On 13. 2. 2019. at 17:29, Bianca рече

Tu volim da obitavam... isto je, ma koje doba dana.

IMG_20190213_181241.jpg

IMG_20190213_181313.jpg

IMG_20190213_181440.jpg

IMG_20190213_181631.jpg

Expand  

U bre podzdmlje te privlaci. Cc

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...