Gogić Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 ? mozda fazan ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 Buqet la cashiqe ! Vladan :::., Flojd and Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 Flojd and Dominika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 Са Миланом Туцовићем. milijan75, Рапсоди, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 Планина Космај Рапсоди, Vladan :::., Натан and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 Namirisali su braca Romi, gde treba da zvižde! Za malo da se omaknem odozgore. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 пре 34 минута, Nikola Stojanovic рече Namirisali su braca Romi, gde treba da zvižde! Za malo da se omaknem odozgore. Pobijes narod ni kriv ni duzan. ?? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 @Liga Džentlmena Ma deca neka batice, nije bilo dotle doslo. Sad kad odem u kafanu, ima tektonske poremecaje da izazovem. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 пре 12 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Ma deca neka batice, nije bilo dotle doslo. Sad kad odem u kafanu, ima tektonske poremecaje da izazovem. Kafanski coek, boemska dusa.? Ja to izbegavam, kake kafane, kome to treba. Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 @Liga Džentlmena Hhahah, pa nista batke. Cu moram da proverim onda, pa ti javljam dal oce da me puste u kafanu bez tebe. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 пре 44 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Hhahah, pa nista batke. Cu moram da proverim onda, pa ti javljam dal oce da me puste u kafanu bez tebe. Priznajem samo rok koncert, kafanu ne priznajem. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 @Liga Džentlmena Hahah, a nema veze batice, mlad si jos uvek, ima vreme ces da naucis ! Flojd and Natasenka је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 Beše žestoko nema tu koe. Ne umem da se fotkam a iskreno i to me zabole ! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 @Liga Džentlmena U principu batice, teraj svoj fazon i to te briga. Kad nesto nije jasno ljudima , pusti VIP, i mnogo te gabri. >3 Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 Kriva Reka. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука