ronin Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 6 часа, Anika рече Ово је моја другарица из Ирана. moze broj telefona? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 14 минута, ronin рече moze broj telefona? Presao bi i u drugu veru? Sorry, devojka je udata. I muz joj je super lik, ja ih oboje bas gotivim. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 6 минута, Anika рече Presao bi i u drugu veru? Sorry, devojka je udata. I muz joj je super lik, ja ih oboje bas gotivim. ja sam covek sirokih shvatanja, ne delim ljude po veri, naciji... nego na dobre ili lose. Mozda ima neku prijateljicu Лидија Миленковић, Лубеница and Anika је реаговао/ла на ово 2 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 1 минут, ronin рече ja sam covek sirokih shvatanja, ne delim ljude po veri, naciji... nego na dobre ili lose. Mozda ima neku prijateljicu Pa ima sigurno... Vidi, ima dosta njenih lepih drugarica iz Italije, posto je tamo radila master. A Italija ti je blizu. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 5 минута, Anika рече Pa ima sigurno... Vidi, ima dosta njenih lepih drugarica iz Italije, posto je tamo radila master. A Italija ti je blizu. opa, Italija Pakujem kofere... neka se javi na pp, da se dogovorimo oko detalja posete „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 34 минута, ronin рече moze broj telefona? A mozel cena za motor? Svidja mi se boja. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 12 минута, ronin рече opa, Italija Pakujem kofere... neka se javi na pp, da se dogovorimo oko detalja posete Znas kako zive Italijanke, trebace ti love... Ne moze da se javi na pp, nisam je jos naucila srpski. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 пре 7 минута, Anika рече Znas kako zive Italijanke, trebace ti love... Ne moze da se javi na pp, nisam je jos naucila srpski. Imam love (ljubav) salji Italijanke pa ti mozes da budes prevodilac Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 Lep rođendanski poklon Лидија Миленковић, Dominika, Adelaida and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 23, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2019 Srpska pravoslavna crkva u Lovćencu. Znam, znam ruke u džepove, nisam bila prisutna Лидија Миленковић, Поет, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 23, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2019 Podseti me fotka, jedna od najlepsih koju sam vido. Fotka govori hiljadu reci. Inace nije moja, sa net-a. Flojd, Рапсоди, Milica Bajic and 7 осталих је реаговао/ла на ово 8 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Рапсоди and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Maле птице...свако јутро на нашем прозору Оно кад се врапчићи и гугуткице друже... Натан, Smaragdni kamičak, Flojd and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Натан, Branislav81, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 ал зато ја павам на топло Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука