Dominika Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 Prodavnica u libanskom pravoslavnom selu Лидија Миленковић, Рапсоди and Flojd је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 On 13.1.2019. at 14:20, Alegzandar рече Al ga ti uzivas. Sve ti zavidim. ? Лидија Миленковић and Rašo је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 18, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2019 Eye of the tiger . Dominika, Branislav81, Flojd and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 18, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2019 Пливање за Часни крст на Крстовдан, након литије од цркве Ружице до испод Калемегданске тврђаве. Flojd, Рапсоди, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 18, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2019 Liban Натан, Брада, Поет and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Јануар 18, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2019 On 17.1.2019. at 14:52, Liga Džentlmena рече Al ga ti uzivas. Sve ti zavidim. ? Ne zavidi mi, nemas nista od toga.. samo vozam bajk kad uhvatim malo vremena, bas kao i ti auto. pozd! Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 18, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2019 пре 2 часа, Alegzandar рече Ne zavidi mi, nemas nista od toga.. samo vozam bajk kad uhvatim malo vremena, bas kao i ti auto. pozd! Sprdam se bre brate opusteno. To se samo tako kaze. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Јануар 18, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2019 1 hour ago, Liga Džentlmena рече Sprdam se bre brate opusteno. To se samo tako kaze. ma nemoj ti meni ovo ono :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 19, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2019 Света ријека Јордан. Мјесто крштења Христовог. Smaragdni kamičak, Ana B., Alegzandar and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 19, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2019 Лидија Миленковић, Натан, Биљана, два and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 19, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2019 Поет, Dominika and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2019 пре 20 часа, Alegzandar рече ma nemoj ti meni ovo ono :P Ajd da resimo to kao dzentlmeni. Angard Лидија Миленковић and Поет је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 19, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2019 Поет, Натанаил, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Маслинова гора, мјесто проналаска главе св. Јована Крститеља. Манастир на овом мјесту зову "Руска свијећа". Smaragdni kamičak, ronin, Биљана, два and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Лидија Миленковић, Vladan :::., Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука