Биљана, два Написано Децембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2018 Ivan1984, Лидија Миленковић, Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 @Ana B. пре 18 часа, Ana B. рече Jedna banana, jedna sargarepa, jedan limun i jedna jabuka - dobar ukus Какво ти је ово предивно дрвце, шта је то? АлександраВ, Neša_, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 4 часа, Milica Bajic рече @Ana B. Какво ти је ово предивно дрвце, шта је то? E jos da je zivo kod Kineza mozes naci Milica Bajic, АлександраВ and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Odora monaha Kalista. Crkva u Stanisincima. Ana B., ronin, Dominika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 6 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2018 Ana B., Рапсоди, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2018 Otezani uslovi rada, vadimo kolegu iz kanala. I ja majstor, okrenuo lance naopako. E biser. Рапсоди, Ana B., Dominika and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2018 Рапсоди, Поет, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2018 Dominika, Рапсоди and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2018 Лидија Миленковић, Dominika and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2018 Igramo se prodavnice, a pazi mac iza ledja Лидија Миленковић, Рапсоди and Dominika је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2018 Bicikla sa najskupuljom bojom. Kameleon narandzasta sa nijansama perle. Ptrfarbana je u crvenu pa preko nje narandasta perla. Menja boju na suncu. Dominika је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Децембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2018 Пример витештва она роди, српкиње примера вам ево од нашег горе листа наша Милица. У Крушевцу је њен срушени престо, а на небу заслужено место. Витешка срца она горе плете и моли се рађајте српкиње бар једно дете. Кнегиња на земљи, царица на небу милог лица наша Милица. Flojd, Sanja Т., АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Добро јутро :/ vukkostic, Milica Bajic, AnaLaz and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vukkostic Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Dominika, АлександраВ, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 сат, АлександраВ рече Добро јутро :/ Јуче код нас у крају замало да грана падне на дете. Срећом застало мало иза мајке. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука