Lady Godiva Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 @*SHONE* Национални парк Нера Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 пре 6 минута, *SHONE* рече Хоћеш рећи да си ти на фотки? Kojoj? Link, deckonja, link "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 пре 8 минута, Danijela рече Kojoj? Link, deckonja, link Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 Управо сада, *SHONE* рече Ne, ja sam je fotografisala. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 nedelja, 20.maj, manastir Tumane, presvlacenje mostiju sv.Zosime tumanskog....( kod naseg dragog oca Dimitrija...:) AnaLaz, *SHONE*, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 nedelja, 20.maj, manastir Nimnik, gde pocivaju mosti male Nikoline, jos nekanonizovane svetiljke... i divne molitvene uspomene na o.Jeliseja... Sanja Т., Lady Godiva, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 On 24.5.2018. at 10:22, Danijela рече Talentovana pijanistkinja Emilija M. Natasa. and *SHONE* је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 On 25.5.2018. at 16:25, Danijela рече Ctec. Moj drug Voja, cita apostol. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 26, 2018 Пријави Подели Написано Мај 26, 2018 o. Djordje Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 Храм Светог Саве у Панчеву. Духови 27.05.2018. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 пре 12 часа, Danijela рече Talentovana pijanistkinja Emilija M. Тако, да се зна шта слика представља. Нарочито је корисно када се постави слика цркве или природе. Да се зна место и време сликања. Молио бих да се о мом предлогу изјасне модератори и администратори на наредној седници предвиђеној за гласање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 Vreme da se iskulira malo Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 Moj divljak uprepodobljen u kolenopreklonoj molitvi sa venčićem na glavi Rašo, Lady Godiva, ivanaika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 пре 19 часа, JESSY рече nedelja, 20.maj, manastir Nimnik, gde pocivaju mosti male Nikoline, jos nekanonizovane svetiljke... i divne molitvene uspomene na o.Jeliseja... Bila sam u ovom manastiru, prelepo... Baš mi je probudilo lepe uspomene, a priroda okolo je tek predivna sećam se puta do manastira Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 *SHONE*, Рапсоди and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука