Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, *SHONE* рече

Хоћеш рећи да си ти на фотки?

Kojoj? Link, deckonja, link :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Управо сада, *SHONE* рече

IMG_0486.thumb.jpg.fb8909bc8493ae787c5228b237f4f9c5.jpg

Ne, ja sam je fotografisala.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

nedelja, 20.maj, manastir Tumane, presvlacenje mostiju sv.Zosime tumanskog....( kod naseg dragog oca Dimitrija...:)

Capture.PNG

Capturev.PNG

Capturem.PNG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

nedelja, 20.maj, manastir Nimnik, gde pocivaju mosti male Nikoline, jos nekanonizovane svetiljke... i divne molitvene uspomene na o.Jeliseja...

mmmm.PNG

mmmk.PNG

vvv.PNG

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 24.5.2018. at 10:22, Danijela рече

IMG_0486.jpg

Talentovana pijanistkinja Emilija M.

Подели на овим сајтовима

On 25.5.2018. at 16:25, Danijela рече

Ctec.

33402330_2065871467002007_67522213800050

Moj drug Voja, cita apostol.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Danijela рече

Talentovana pijanistkinja Emilija M.

Тако, да се зна шта слика представља.

Нарочито је корисно када се постави слика цркве или природе. Да се зна место и време сликања.

Молио бих да се о мом предлогу изјасне модератори и администратори на наредној седници предвиђеној за гласање :)))

Подели на овим сајтовима

Moj divljak uprepodobljen u kolenopreklonoj molitvi sa venčićem na glavi :D

IMG_20180527_103213.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, JESSY рече

nedelja, 20.maj, manastir Nimnik, gde pocivaju mosti male Nikoline, jos nekanonizovane svetiljke... i divne molitvene uspomene na o.Jeliseja...

mmmm.PNG

mmmk.PNG

vvv.PNG

Bila sam u ovom manastiru, prelepo... Baš mi je probudilo lepe uspomene, a priroda okolo je tek predivna sećam se puta do manastira :)

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...