Grizzly Adams Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 Stairway to Heaven... Милан Ракић, Lady Godiva and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 6, 2018 Пријави Подели Написано Март 6, 2018 Стално се моташ око тих билионерских кућа. Видиш да си поткопао степенице од силног мотања по том песку. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 Омиљено место за паузу. Grizzly Adams, gavrosaurus, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 On 3/6/2018 at 18:42, Ведран* рече Стално се моташ око тих билионерских кућа. Видиш да си поткопао степенице од силног мотања по том песку. И пси једу од мрвица што падају са трпезе господара... Ведран*, Vladan :::., Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 1 hour ago, Лапис Лазули рече Омиљено место за паузу. Ако ме сећање служи ово је Саборна. И мени је била омиљено место за паузу између предавања за читање и мир. Ведран*, "Tamo daleko" and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 Исте оне степенице из другог угла. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 пре 22 минута, Grizzly Adams рече Исте оне степенице из другог угла. То изгледа направљено да брчкају ноге када је плима Grizzly Adams and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 пре 2 часа, Grizzly Adams рече Исте оне степенице из другог угла. Јел то соних плажа са травуљином Grizzly Adams and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 Управо сада, Милан Ракић рече Јел то соних плажа са травуљином Да, да... Још нисам укапирао зашто пуштају то. Негде сам видео знак да чувају зато што је станиште неких живуљки. Друга теорија је да трава помаже да се задржи песак. Кад будем постао Боби Акселрод и преселим се у једну кућицу од 5000 квадрата поред плаже јављам! "Tamo daleko" and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 пре 11 минута, Grizzly Adams рече Да, да... Још нисам укапирао зашто пуштају то. Негде сам видео знак да чувају зато што је станиште неких живуљки. Друга теорија је да трава помаже да се задржи песак. Кад будем постао Боби Акселрод и преселим се у једну кућицу од 5000 квадрата поред плаже јављам! Пито ја Данијелу Сремац, што је тела да буде Прецедник, она живи у Вошингтону, па није скроз сигурна, али јој исто боло очи па питала. Елем, била она на Флориди нешто и све сликавала плаже и стримовала на ФБ лајни. И гледам ја са једне стране променада, хотели ресторани све скоцкано, па ред травиљине, па пешчани жал и онда плавернило оцеана. И питам је ја то. И она кале е башнсаћу и ја да питам јер не знадем, а убек и мени боло очи оно као прелепо море, прелепа пешчана плажа и травиљина као на запарложеној њиви. И кад је питала неког Семинолу, он јој рекао да та трава мора да буде ту да би држала песак... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече И кад је питала неког Семинолу, он јој рекао да та трава мора да буде ту да би држала песак... Може бити да је то, доста дува од океана. Зато постављају и оне "тарабе". Милан Ракић and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 пре 5 минута, Милан Ракић рече Пито ја Данијелу Сремац, што је тела да буде Прецедник, она живи у Вошингтону ... predsednik? ciji to? Ja ne bih tamo da budem.... ;-) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 пре 1 минут, "Tamo daleko" рече ... predsednik? ciji to? Ja ne bih tamo da budem.... ;-) Pa htela ona daskandiduj prošle godine na izborima kod nas. Zakonski imala pravo jer je rođena u Beogradu, iako čitav život gotovo, živi u SŠA. Međutim, valda nije mogla da skupi 10k potpisa za kandidaturu Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 8, 2018 Пријави Подели Написано Март 8, 2018 ... e sta sve necu cuti.... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 пре 5 часа, Grizzly Adams рече Кад будем постао Боби Акселрод и преселим се у једну кућицу од 5000 квадрата поред плаже јављам! Пази се Чак Родса. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука