Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 56 минута, Tavita рече

Дивно кадрирање!

Прихватам похвалу али морам признат да нисам ја ово сликао. Иначе брод и цела природа су:ok:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Mиљан Л. рече

Телефоном сликах стање данас

пре 14 минута, Mиљан Л. рече

морам признат да нисам ја ово сликао

хм... :ani_biggrin:

Уосталом, похвалих кадрирање, не тебе :))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Tavita рече

хм... :ani_biggrin:

Уосталом, похвалих кадрирање, не тебе :))

То бијаху са камповања... Две сам ове ја сликао, ова "назначена" је мојим телефоном сликана па је отавде имам... 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

IMG_0001.thumb.JPG.394c42149c67cd42984acbcfdb766ab2.JPGIMG_0002.thumb.JPG.6d6f2cd792b8fee43d38c63e8debc415.JPG

IMG_0003.thumb.JPG.dd0c59fb8b164b9434b0b9fabe023adc.JPGIMG_0006.thumb.JPG.d5fa921eed21489fcc4350a7866b83e1.JPG

Студија сиве вране

Вране, као и гавранови су једне од наших најинтелигентнијих птица. многи који су их проучавали, успели су да их науче да "говоре" или пак, да обављају неке радње, слично дресури.

Подели на овим сајтовима

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

IMG_20170929_105950.thumb.jpg.c747d740f20fcf8e297cbb1560a4fea0.jpg

Студија једног врапца

Парохијски дом цркве Светог Марка на Ташмајдану, 29.9.2017.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...