Danijela Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 #slavskikolac #slava #svnikola #pravoslavlje #orthodoxy Dijasporka, PredragVId, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 #SvNikola Милан Ракић, Natasa., Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Tavita and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Авала на Никољдан Иоанна, -Владимир-, Tavita and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 пре 14 часа, Рапсоди рече Јел зна неко како се пласирао Рвачки клуб Раковица? Рапсоди and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2016 Бубамаре у манастиру Нимник се греју у Христовом наручју. ivanaika, Снежана, PredragVId and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2016 14:10, залазак Сунца у Ослу. Иоанна, Снежана, АлександраВ and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2016 Ненад Р., Рапсоди, "Tamo daleko" and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2016 PredragVId, Снежана, Ronald and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Децембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2016 Juanito, -Владимир-, ivanaika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Поуке кад се администрација запије на сабору. aliluja, Данче*, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 АлександраВ, Иоанна, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 #osmatracnica #kajmakcalan #prvisvetskirat #firstworldwar #serbiangenerals RYLAH, Juanito, Иоанна and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Иоанна, RYLAH, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Сенка авиона у облацима са ореолом од дугиних боја. Боје су израженије у стварности него на фотографији. Франкфурт на Мајни RYLAH, Војвода7, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука