"Tamo daleko" Написано Новембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2016 Натан, GeniusAtWork, Данче* and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Новембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2016 PredragVId, Данче*, Goku and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Новембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2016 Рапсоди, Goku, Juanito and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2016 Снежана, Рапсоди, PredragVId and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 Slikano 3.11.3016. oko 15:00h (po arizonskom) Ненад Р., Sanja Т., Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 #pas #prozor #dog #window Аурор, Dominika, PredragVId and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 #list #crveno #leaf #red Grizzly Adams, ivanaika, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 #zeleno #list #green #leaf GeniusAtWork, Grizzly Adams, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 #zeleni_venac #splash_color Пг, ivanaika, Dominika and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 Концерт Српског пјевачког друштва "Јединство" из Котора у крипти храма Светог Саве. Друштво је основано пре 177 година, давне 1839. На концерту је додељено почасно чланство у друштву његовој светости патријарху српском Иринеју. (Фотографије су од пре 2 сата.) У ж и в а ј т е! АлександраВ, Ненад Р., Vesna Milovic and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Аурор, GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 "Ти ћеш да ми кажеш!" Данче*, Снежана, GeniusAtWork and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Traunsee, Гмунден, Горња Аустрија, 04/11/2016 Без обраде и филтера. GeniusAtWork, Dominika, PredragVId and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 22 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Ти ћеш да ми кажеш Koji krs koliko si ga platio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 2 hours ago, Sofija_ рече Koji krs koliko si ga platio? Dat is niet mijn fiets. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука