Ненад Р. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 13.9.2016. at 17:50, Човек Жоја рече Опааааааа... https://www.youtube.com/watch?v=Qi0cdf71hog Брате Жоја, свака ти част. Весела машина ради пуном паром. Тако треба. Родиле шљиве ,а и лоза и остало воће. Лапис Лазули, Човек Жоја and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 1 hour ago, Ненад. рече Брате Жоја, свака ти част. Весела машина ради пуном паром. Тако треба. Родиле шљиве ,а и лоза и остало воће. Фала Неле. Па да видиш и није, слабо је родила шљива, али не због неродне године, већ претпрошле године нисмо стигли да је орежемо како треба, а она родила па разлепила, народски речено, гране до земље. И шта се дешава, две олујчине, изломише, поломише, отресоше...Прошле године је долазио човек за резање и "ошишао их" од орезивања. Тако да је ово тек друга година од ресетовања. За једно две године кад се мало још разграна очекујем да буде фест. А лојзе је добро, биће домаћег вина, ако скупим паре да купим који ар од тетке садићу још. Међутим, чекам да видим шта ће бити са кајсијом, хоће ли се одржати, прошле година посађена, за сад добро иде, даће Бог да остане тако. RYLAH and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Човек Жоја, RYLAH, Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Данче*, Grizzly Adams, Натан and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Биљана 1234, Grizzly Adams, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Drugari. Juanito, PredragVId, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 2 minutes ago, Zlatan рече Drugari. Jao jao a sta mu to pricas vidi kako te pazljivo slusa? Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 5 minutes ago, *Jелена* рече Jao jao a sta mu to pricas vidi kako te pazljivo slusa? Pa nije baš....čim sam počeo da pričam on mi okrenu leđa, tj krila. Grizzly Adams, Sanja Т., Биљана 1234 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 20 minutes ago, Zlatan рече Pa nije baš....čim sam počeo da pričam on mi okrenu leđa, tj krila. Haha sta kaze : mnogo pricas bre, bolje me slikaj vidi kako sam saren i lep PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Е, идем тако лево десно и налетим на ово селце, као у Дизниленд да си дошо. Не могу да верујем да овде живе одрасли људи, само чекам да се појаве Штрумпфови... Ненад Р., БанеЛ, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Juanito, Данче*, RYLAH and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Славимо дан независности. RYLAH, PredragVId, ivanaika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Sanja Т., ivanaika, Плаво Небо and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Ауу Данче, баш волим то воће. АлександраВ, Данче*, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Управо сада, Ненад. рече Ауу Данче, баш волим то воће. Исто и ја, а тек слатко од смокве.. Плаво Небо, БанеЛ, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука