Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Непосредно пре заласка сунца јуче (код мојих бивших суседа), могли смо видети спектакуларне зраке "сунчеве светлости" иза великих олујних облака - али шта је било заиста? Док су облаци претили да ће проузруковати олују преко делова Зеланда непосредно пре заласка сунца  јуче, небо је било поприште фасцинантног оптичког феномена. Иза огромних кишних облака сијала је лепеза сунчевих зрака и сенке у ваздуху - где је изгледало да  проистиче из тачке иза облака где се налазио соларни диск. Сумрак или Twilight  светлост која се може видети у току дана (или током јутра код изласка сунца) до заласка сунца, када облаци блокирају сунчеве зраке.

Crepuscular rays

IMG_5470.jpg

25/7 2016 Фото: Тања1/Приватни фото/мобилни

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

13882291_1739835409605616_53674935955534

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

IMG_0427.JPG

Црква Св.Томе у Бечићима.

IMG_0417.JPG

IMG_0413.JPG

IMG_0418.JPG

IMG_0412.JPG

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...