aliluja Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 2 hours ago, Anika рече @aliluja Slatka si. Ma idi begaj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Jesi. Ja iskreno kazem. aliluja је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 2 hours ago, -Владимир- рече Можда помогне ако поједем неки парадајз или тако нешто са крилима . Овако нешто можда. Mene ta jagoda vise podseca na leptira nego na neko npr.....pilence na zaru ... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 2 hours ago, Сања Т. рече Владимире,на тој пијаци се крије и највећи Покемон...сигурна сам PredragVId and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 7666. ta poruka - pod hitno moram na dijetu . АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Биљана 1234, ivanaika, Лидија Миленковић and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 2 minutes ago, GeniusAtWork рече све фотографије Прелепо GeniusAtWork, Sanja Т., ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 30 minutes ago, АлександраВ рече Прелепо Хвала, хвала АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 Beogradjani! LimuNADA za decu svratista! Ovo je vise gradjanska nego hriscanska duznost!Dva miliona ljudi je u Bg nek makad 100000 kupi limunadu od 150 din i MNOGO smo ucinili za NASU decu!Ta deca su nicija ostavljena na ulici spavaju po sahtovima,nemaju ni licne isprave ni mogucnost da se obrazuju niti da dobiju bilo kakvu pravnu zastitu, zdravstvenu...nista. Oni su NASA duznost pa makar za ovoliko, posto sam nedavno cula da je grad Beograd ukinuo! fond koji je bio njima namenjen! https://www.facebook.com/events/292278044456171/?notif_t=event_aggregate¬if_id=1469088415157664 Биљана 1234, Goku, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Пре неки дан у мексичком ресторану с међедом Гризлијем. chimichanga и tamales илегална имигранткиња прави guacamole Ronald, Страле, PredragVId and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 8 minutes ago, Juan рече илегална имигранткиња прави guacamole I Humbert bi... Mislim na guacanole, naravno! Драшко, Juanito, drvce and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 3 minutes ago, Humbert Humbert рече I Humbert bi... Mislim na guacanole, naravno! Не мож' то тако, све у пакету иде. Жао ми само што не усликах и хостесу... Лазар Нешић, Ronald and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Sad nam je svima zao. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Караконџула, Лидија Миленковић, Слава Господу and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 25, 2016 Пријави Подели Написано Јул 25, 2016 Ronald, ivanaika, Лидија Миленковић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука