Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jesi. Ja iskreno kazem.

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, -Владимир- рече

Можда помогне ако поједем неки парадајз или тако нешто са крилима . Овако нешто можда.

Mene ta jagoda vise podseca na leptira nego na neko npr.....pilence na zaru ...   :D

:351780:

Подели на овим сајтовима

Beogradjani!

LimuNADA za decu svratista! Ovo je vise gradjanska nego hriscanska duznost!Dva miliona ljudi je u Bg nek makad 100000 kupi limunadu od 150 din i MNOGO smo ucinili za NASU decu!Ta deca su nicija ostavljena na ulici spavaju po sahtovima,nemaju ni licne isprave ni mogucnost da se obrazuju niti da dobiju bilo kakvu pravnu zastitu, zdravstvenu...nista. Oni su NASA duznost pa makar za ovoliko, posto sam nedavno cula da je grad Beograd ukinuo! fond koji je bio njima namenjen!

•  

gPaPjs5.jpg

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Humbert Humbert рече

I Humbert bi...

Mislim na guacanole, naravno!

Не мож' то тако, све у пакету иде.

Жао ми само што не усликах и хостесу...

Подели на овим сајтовима

13690657_1738515609737596_20399119346501

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

13709763_1738509013071589_99501017136837

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...