Лапис Лазули Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 42 minutes ago, -Владимир- рече Ако неко и даље сумња да је ГМО зло... straight from hell! Nego gde ti to kupujes hranu, khm?? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 4 minutes ago, *Jелена* рече straight from hell! Nego gde ti to kupujes hranu, khm?? Ја на пијаци, рачунам здраво из баште али видиш да не вреди. Време дошло да се бега у планине. То је знак, Тања1, Arsenija, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 26 minutes ago, Anika рече @aliluja Slatka si. Obje su, ako smijem da dodam Kaludjerovic Sreten, -Владимир-, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 3 minutes ago, -Владимир- рече Ја на пијаци, рачунам здраво из баште али видиш да не вреди. Време дошло да се бега у планине. То је знак, Nego nisi ga valjda pojeo?? Ja mislim da ga treba ritualno spaliti i posuti pepeo daleko van Srbije za svaki slucaj, po mogucstvu na "prokleti" zapad АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 3 minutes ago, *Jелена* рече Nego nisi ga valjda pojeo?? Ja mislim da ga treba ritualno spaliti i posuti pepeo daleko van Srbije za svaki slucaj, po mogucstvu na "prokleti" zapad Па јесам. Рачунам грехота да се баци, ипак су паре дате. А и далеко запад... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 1 minute ago, -Владимир- рече Па јесам. Рачунам грехота да се баци, ипак су паре дате. А и далеко запад... Prodao si dusu za jedan paradajz ... cccc ... ... АлександраВ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 6 minutes ago, -Владимир- рече Па јесам. Рачунам грехота да се баци, ипак су паре дате. А и далеко запад... sad ti djabe i da bezis u planine АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Можда помогне ако поједем неки парадајз или тако нешто са крилима . Овако нешто можда. Arsenija, Караконџула, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 15 minutes ago, -Владимир- рече Можда помогне ако поједем неки парадајз или тако нешто са крилима . Овако нешто можда. Владимире,на тој пијаци се крије и највећи Покемон...сигурна сам Лапис Лазули, -Владимир-, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 19 minutes ago, -Владимир- рече Можда помогне ако поједем неки парадајз или тако нешто са крилима . Овако нешто можда. fali joj oreol, i djavo imao krila,ccc, nego cula sam za detelinu sa cetri lista ali jagoda sa cetri lista?brze uplacuj loto!pusti te duhovne teme nije to sad bitno Светислав Павловић, -Владимир-, Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 52 minutes ago, -Владимир- рече Па јесам. Рачунам грехота да се баци, ипак су паре дате. А и далеко запад... Није далеко, почиње одма ту после Батроваца... Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Светислав Павловић, -Владимир-, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Светислав Павловић, Kaludjerovic Sreten, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 aliluja, ivanaika, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 aliluja, Светислав Павловић, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука