Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

23 hours ago, Kaludjerovic Sreten рече

dal je ono precka za fudbal u desno na dnu livade  bijeli se ,podseca me da se tamo igra fudbal.

Срејо, пошто су они на ханимуну до 12. коловоза, покушаћу да ти одговорим. Према положају, како Рапсе, тако и западног гребена Ртња, Рапса се по свој прилици налази на месту обележеном розе кругом, док је фудбалско игралиште (и пречка) у плавом кругу :) Ради се о селу Ресник крај Сокобање.

raps.jpg

Подели на овим сајтовима

Пробивање сунчевих зрака између облака приликом заласка сунца.

DSCI0365.JPG

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, АлександраВ рече

невероватно...маестрално.... 072.gif

Hvala! :sunce:

Imam ih jos... Postavicu ovih dana

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, cloudking рече

Postavicu ovih dana

унапред се радујем.... остављају без даха.... заиста си ми улепшао дан, хвала теби :)

Подели на овим сајтовима

Од суботе, двориште код сестре од стрица.

Picture_014.jpg

Picture_006.jpg

Picture_007.jpg

Picture_008.jpg

Picture_005.jpg

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

У "башчи" иза дворишта. :)

Picture_011.jpg

Picture_010.jpg

Picture_013.jpg

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Пре два дана, на бесплатном концерту једног злог капиталисте и једног злог америчког хирурга. И незаобилазна кокакола у позадини.

2z7032b.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...