Плутон Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 44 minutes ago, Јанко рече Само млевени лан се не види, остало се може препознати. Хоће неко да покуша? Шта је ово бело на врху? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Данче прелепе слике. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 21 minutes ago, Јанко рече Ко не проба не зна о чему је реч. Не видим како може бити превише. П.С. Овако нешто ниси имала кад си била мала. Ne moram ja sve da znam To vi muskarci slobodno Salim se naravno, samo napred, sta vam se svidja jedite Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 1 hour ago, Плутон рече Шта је ово бело на врху? Банана. Шта је бело на коцкице испод коприве у средини? Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Управо сада, Јанко рече Банана. Шта је бело на коцкице испод коприве у средини? Мени деловало као карфиол. Бело на коцкице је јабука? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 6 minutes ago, Јанко рече Банана. Шта је бело на коцкице испод коприве у средини? тиквице Јанко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Не. Поврће је... Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 7 minutes ago, Јанко рече Не. Поврће је... Јел' Снежа погодила? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 1 minute ago, Јанко рече Не. Поврће је... Ово сам написао док нисам видео Снежин пост. Тако је Снежо. Сутра ћемо блитву и карфиол са муслијем и бананом, наравно лан и сусам. Људи моји, од како користим редовно сусам ни једном ми се није јавила жеља за сиром и јогуртом! Што се мене тиче - једина невоља у посту је тиме за мене обесмишљена Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 @PredragVId e da vidimo sokole znaš li odakle je ovo....možda si ti neki tajni ubačeni element, došo da podrivaš sistem ....ako ne pogodiš....biće da je to..... PredragVId, GeniusAtWork, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Знам соколе, то ти је она мала кућица на Озрену, једам брка ту долази и уређује и има свакакве џиџа биџе у дворишту, и лабудове, и голубове, ... Само ова слика ти је стара. Сад има још, још, још, пуно , пуно, пуно, нових украса! Долази ту са једним рено 4. Ја сам тајни елементичићић, птичић соколић сам ти прави, правцати, ево пипни, уозбиљи се @Рапсодијо Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 @Рапсоди па ја сам ти на Озрену стало кад год имам времена, одем до 30км јужно, не идем предалеко, а ипак ни прекратко, до Оштре Чуке. Јел`добар одговор? Јел да да је тачан! Јел да, јел` да! Јел да! Да? Није тачан? О, не!! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Isto, Soko grad, pre iks godinica / i ja se pela...umalo umrla od straha / lepo je doseći visine.... GeniusAtWork, Плутон, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Na Ozrenu smo se stacionirali ....u ovoj kućici odmah preko puta parka. Inače oduševio me je Ozren i naravno Soko Banja i sva ponuda što ide uz ...... Ненад Р., Драшко, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 То си ти @Рапсоди на Сокограду? Знам ову кућицу на Грудном. Морам хитно у радионицу, брат ме чека да лакирамо сувенире. После ћемо причати. Има на Лептерији једна црква у шуми. Ту ја радим. Иза цркве смо нашли 12 малих пећиница, па смо решили да направимо мали спелео - исихастички парк у част Јосифа Исихасте. Углавном у кругу од 1 км има 12 малих "испосница". И много су лепе за молитву. И ми често тамо идемо, и пуно хаџија нам долази ту и Светогораца. Лане нам је био отац Харитон (`84) из Солуна који је годину дана служио на Богородичином гробу у Гетсиманији, па отац Стефан из Велике Ремете (па сада смо и кућни пријатељи), долази нам и отац Никон из Ковља и други знани и незнани. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука