PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Пресветаја Богородице Бојанска моли Бога о нас Мала копија ове иконе налази се у певници Сокобањске цркве. Икона је јако чудотворна Бојански манастир налази се недалеко од манастира Банчина на Југозападу Украјине. Манастир има око 25 монахиња, игуманија је монахиња Магдалина, духовник манастира млади отац Себастијан. У Бојанском манастиру се налази мироточива икона Мајке Божије Бојанска из чијег десног ока је потекла Мироточива суза. Немогу да вам опишем реакцију монахиња када смо рекли да смо из Србије. Пријатно су нас угостили. Ручак им је био изузетан. Од младе искушенице Марије (хвала јој) добили смо на дар 20 копија мироточиве иконе Пресвете Богородице Бојанске. И још 5 великих копија за нас у комбију. Манастир смо даровали, за узврат, Рукавицом за мошти нашег Светог Петра Кориншког. Фотографије из Србије нашег Патријарха Павла и фотографије Сокобањске Богородице у стени оставили смо приде. Обавезно га обиђите ако идете до Украјине. Бојански манастир, западна Украјина. Лево на олтару налази се мироточива икона Пресвете Богородице Бојанска. Драшко, Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Pogled na Banja Luku sa obliznjeg brda i duga sto presjeca horizont. Плутон, GeniusAtWork, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Дуга после избора - знак да је Вучић педер? Милан Ракић, Плутон, Justin Waters and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 6 minutes ago, Juan рече Дуга после избора - знак да је Вучић педер? Не него знак ....да неће више бити поплава по Србији.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 Ovaj, Banja Luka...mozda da je Dodik peder? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 27, 2016 Пријави Подели Написано Април 27, 2016 "Овај ме Крст радује драга браћо, има ли веће радости од Часног Крста?" (Крст је сила и знамење Крст је спасење!) Манастирска слава Свети Роман, 2014. Suncokret54, Рапсоди, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 GeniusAtWork, Juanito, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Најбољи брат ми купио мајицу на поклон. Стих је из песме, била нам фора кад смо чули. Једино што не знам да ли бих могао да је носим свуда, пошто мислим да је на грбу Недићева влада из Другог светског рата. Само ми треба да ме неко оптужи да сам наци... Плутон, GeniusAtWork, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Имам једног дивљег станара, а то је косић са својим младунцима. GeniusAtWork, ivanaika, Иоанна and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Ево аутобус ми полази у 9 ...па док не пођем да се још мало дружимо..... П.С.Иначе сам на послу....не ради ми се...радна способност опала .... Kaludjerovic Sreten, PredragVId, ivanaika and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Оно...моја планина.... ИгорМ, Биљана 1234, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 28, 2016 Пријави Подели Написано Април 28, 2016 Kaludjerovic Sreten, Juanito, ivanaika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 Juanito, Снежана, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 GeniusAtWork, Снежана, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Април 29, 2016 Пријави Подели Написано Април 29, 2016 чуваркућа, овде код нас, на северу тако кажеду моје дете у Нишу, далеко, ал близу, тако бива каткад срца нек преливају се Љубављу каткад, а и некад Kaludjerovic Sreten, Плутон, Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука